Szeretnivaló Semmiértelmeautó
Amikor először megláttam ezüst színben, nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek. Aztán amikor eldöntöttem hogy lecserélem az ML Mercimet egy új Porsche Cayenne-re véletlenül megláttam ezt a fekete dögöt. Elbizonytalanodtam. A Porsche utódja jön jövőre, meg nem is diesel. Elkezdtem bebeszélni magamnak hogy nekem ez kell. Megvettem. Napról napra egyre jobban tetszik. A Mercihez képest egy kicsit lomhább, (azért a 240-et megfutja:-)) Az ülései szerintem a legkényelmesebbek közé tartoznak az eddigi autóim közül (40db), pedig volt ennél jóval drágább is közöttük. Tényleg úgy veszi a kanyarokat mint valami sportosabb kompakt, de azért rossz úton ráz, hiányzik belőle a légrugó. A váltója is sokkal gyorsabb a Mercinél. A magyar navi egész részletes benne, tetszik a head-up display, i-drive-ot tanulmányozni kanyargós úton nem érdemes. A tolató kamera kötelező tartozék. A hátsó üléseken felnőttnek utazni az alacsony fejtér miatt picit nyomasztó. Ami egy kicsit zavar, hogy rengetegen megnézik, fényképezik az autót de ez nyilván megszünik idővel.
- Még semmi
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |