Autók » BMW » X5 (2018)

X5 X5 xDrive 45e

Kis kedvenc

2020 júniusban vettem át, céges autónak.Többnyire 100km alatt van a napi közlekedés hossza.Amint lehet töltőn van,Tavasz, nyár, ősz időszakokban 70-85 km a hatótávolság, télen 55-65 km.Első olajcsere volt a napokban, 32.000 km-nél.Volt egy térkép frissítés, 12k , mondjuk ezt adhatták volna ingyen is.Amúgy nem nagyon használom a gyári térképet, általában AppleCarplay megy.A 32.000 km-ből kb 20.000 km-et elektromosan tettem meg.Átlag 3,8-4 liter.A benzin motor szinte csak pálya használatban megy, vagy ha éppen kifogyott az aksi.Hybrid használatban is nagyon jól teszi a dolgát, nem gondoltam volna.Töltés a cégnél, otthon, vagy valamelyik ingyenes töltő a városban.Cégnél napelem rendszer van kiépítve, általában 80%-ban ott töltök.Az autó eddig kitűnően teszi a dolgát, eddig egy visszahíváson esett át.Csere autót biztosítottak.10pont.Olajcseréről, az átvizsgálásról kaptam egy videót, meglepődtem.Szervíz rendben, bár kicsit rövidebb időre számítottam.Letisztult belső, kissé tankszerű külső, nekem ez most a csúcs.Nem kérdez nagy gázadásnál, élmény vezetni :) semmit nem lehet érezni vezetésnél a nagy méreteiből, mintha egy személy gépkocsit vezetne az ember.Eddig nem bántam meg,remélem ez így is marad.Nálam fontos az, hogy akarjak már menni vele.

- Vészfék rásegítő rendszer visszahívás, tehát nem romlott el, de cserélték.

Rack Auto

Fenntartási költség (8) Évjárat 2020