Nekem nem kell jobb
Hasznaltan vasaroltam Nemetorszagban.Bemutato auto volt,ezert csak 5000km volt benne 10 honaposan.Az autot nagyon szeretem,eros ,nekem eleg,bar meg nem probaltam a 286 lovas sd-t.Az auto sportcsomagos-nem az M-es ,csak az alap-es hat jobban orulnek az adaptive drive-nak,de igy se rossz.Hatul is nagy a hej-igaz csak 180cm vagyok-,a csomagter is szuper.A tolato kamera altalaba nem szukseges ,de neha jo ha van,igaz ejszaka semmit se lat... A sportulesek jol tartanak,de ha ujonan vettem volna a kocsit,komfort ulest x-eltem volna az extraknal.Mivel hasznalt volt es ez volt a legjobb ajanlat,lemondtam par extrarol,mint pl.:4zonas klima,komfort ules,profi hifi,adaptive drive,usb-csatlakozo,es nem fabetettel kertem volna,hanem alu csikkal,mert nem rossza a fabetet csak hat nem igazi...ennyi penzert sem...na de mind1.A fogyaztas tenyleg 10.5 atlagban,es ennek orulok,bar volt mar ojan,h biharkeresztes-zalaegerszeg 4 es fel ora alatt volt megteve,akkor felment 15-17 re a fogyasztas.Sztem jo auto ,szeretem,aki gondolkozik rajta en biztatom bagyon.
- olajcsere
Bmw transilvania-Nagyvarad-Romania