Bajor vaddisznó
Meg csak 1 tankkal lottem el miota megjott a jargany, de rettentoen a szivemhez nott. Mindegy milyen meredek az ut, mindegy milyen fordulaton jar a motor, ha kell huz, mint a vaddiszno. Nem sport auto, nincs benne olyan vezetesi elmeny, mint egy alacsonyabb, konnyebb autoban, de amit nyujt az nekem tokeletes: pl. autopalya feljaron eszrevetlenul felsurran 130-ra, ugy hogy fel sem tunik, csak azt nezed, hogy a tobbi auto nem ugy gyorsul, ahogy te. De komolyan, kicsit tulzas, de gyorsulasi elmeny szinte nincs olyan eszrevetlenul teszi. A fedelzeti szamitogepet hamar megszoktam kezelni, sok mindent be es el lehet allitani ;-) de logikus a hasznalata. Mindenkinek csak azt tudom mondani, aki BMW-t vesz, hogy NE menet kozben ismerkedjen vele, mert nagyon veszelyes!!! Pedig mindig csabit, hogy matasson az ember.
Ulesek kenyelmesek, hatul is van boven hely. Csomagtarto eleg nagy, a csomagok fixalasara is gondoltak es a tartolemez alatt is van boven hasznalhato hely. A tolatoradar fantasztikusan jo es hasznos, vele egyszeru viszont nelkule szinte agyrem lenne parkolni. Az auto a visszapillanto tukorben jol mutat, meg ha nem is mesz vele, mint az allat, akkor is szepen kiternek eloled ;-)))
Ajanlom az USB csatlakozot (extra) annak, akinek van iPod-ja v. ha mas nem USB memory stick-je. Remekul kezeli az egesz ketyeret!
Atlagfogyasztas 12,5l/100km-re jott ki elso tankkal, es ha igaz, bejaratas utan 1-1,5 litert javulhat. Ekkora tomegtol es 286 loerotol ez nem is rossz (hegyen, volgyon, varosban es autopalyan) !
- eddig semmi, jo is vóna... ;-)
meg sehova
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2008 |