Autók » BMW » X5 (2000-2006)

X5 3.0d

Kényelmes tank

Családi autóként használjuk , főleg hosszab távra. Roppant kényelmes (2 felnőt 3 gyermek). A méretei imponálóak, Fogyasztása elfogadható Ha lassan jár az ember akkor 10 liter alatt ki lehet jönni, de ha vadul az ember vele akkor 15 liter körül van.
Szervízintervalluma kb 30.000 km és nem olyan vészes árban (kb 60.000 FT). Terepen nem használom hiszen nem is oda való, de a sielésnél azért jó szolgálatott tett a négykerékhajtás.
Minden kézre áll , ha az ember 5-6 órát vezetett akkor sem fárad el benne.
Vásárlása elött kipróbáltam vetélytársait (xc90, Touareg,ML) ezt tartottam a legjobbnak.

Néhány apróbb hiba: a díszküszöbtől koszos lesz a nadrágod ha nem lépsz rá, ha rálépsz akkor a kormányba kell kapaszkodni (olyan mint a teherautóba szállnál be), lehet hogy a méretemmel van bak (174 cm).
a könyöklő néha nyikorog ( otthoni szilikonspay-vel megoldható)
A kormányon nincs a rádiónak "mute" gombja

- Állófűtéshez való gázolajszivattyú

Formont

Fenntartási költség (6) Évjárat 2004
Előző autója? laguna Következő autója? bmw vagy mercedes
Verdikt (7.4/10)

BMW X5 2000 (2000 - 2006)