brutál sportautó
Szűk 2 éve vásároltuk. Jó vétel volt,márkakereskedésből némi szavatossággal.Az utóbbi 12 évben csak diesel autóim voltak,nagyon szerettem őket,de az utóbbi pár évben egyre több a probléma a korszerű dieselekkel(nekem is volt bőven),ezért gondoltam próbáljunk ki egy benzinest....Megérte!!! Hatalmas teljesítmény(360 le) elviselhető fogyasztás mellett,sokkal kevesebb hibával,mint egy diesel. A fogyasztástól egy kicsit én is féltem,de nagy átlagban 13-14 literrel el lehet járni,igaz a városi ill a 150 km/h felletti tempónál ennél azért jóval többet iszik(17-18 l). Mivel én vidéken használom nem ritka a 12 literes fogyasztás sem. Az autó fenntartása ettől függetlenül sem olcsó. Egy garnitúra Michelin gumi R20 méretben 300e ft,első féktárcsa betéttel 120e ft,légrugó 150e/db,ezen kivül más nem kellett hozzá. Az ÉLMÉNYről pár szóban:ezen a változaton gyári sportkipufogó rendszer van,bődületes hanggal,az embert kirázza a hideg ha meghallja akár kivülről akár belülről... A teljesítményt nem akarom ecsetelni,magáért beszél,az úttartása gokartos,ezért rossz úton némi pattogással fizetünk,de még így sem pattog annyira,mint az x3. Összeségében egy szenzációs erőgép,imádom!
- kopó dolgok, két első légrugó,4 db szilent
Békéscsabai BMW márkaszerviz