Autók » BMW » X1 (2009)

X1 sDrive 20D

Szerelem első látásra

Az autó még nagyon új, így most csak az első tapasztalatokat írom le és később majd folytatom.
Nagyon jól összerakott autó, élmény benne a vezetés, a panoráma tető pedig hab a tortán. Eddig egyik autómon sem volt, és egy kicsit gondolkodtam, hogy megéri-e az árát, de már az első pár km után tudtam, hogy igen. A start/stop rendszer jól működik, de kalkulálni kell azzal, hogy használata 1-2 másodperces késleltetést jelent indításkor. A fékek jó hatásfokúak. A váltó jó áttételezésű, könnyen és pontosan kapcsolható. A sportülés jól variálható, nagyon kényelmes. Tolatóradar jó, ha van elöl is, legalábbis nekem sokat segít, mert rövidebb orrú autókhoz vagyok szokva. Rendkívül jó, hogy az oldalsó visszapillantó tükrök nagyok, illetve magasak.
Ja, és a "sparkling bronz" szín gyönyörű!!!

Hátrányai: kevés és viszonylag kis méretű tárolórekesz, orr-terület nem belátható, nagy sebességnél kissé érzékeny a kormány

- Eddig semmi, remélem így is marad!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2010
Előző autója? VW Polo Következő autója? még nem tudom