RUBICON
#1=> A hiba lista alpján minenki látja miket cseréltem. (persze egy rész inkább "tuning", mit hiba)
#2=> NAGYON szerettem az autómat. Kellett vegyek mellé egy 525ix-t amivel járni is lehettett.
#3=> Nyócötven´ nem mindig megbízható, de úgy vélem, hogy 3 év szerelgetés után jó lett végre és azután már nem volt vele gond.
#4=> A 860K- lengéscilapító csere szerintem túlzás volt, mivel egyrészt fel lehet újíttatni, másrész lehet bele venni nem elektronikus gátlókat (nem sok különbséget éreztem a sport és a komfort között :-))
#5=> Az autó amúgy egy legenda a második VH utáni első V12-es motor amit a BMW gyártott.
#6=> van aki jól írta "gyermekkori álom". Nos igen. Sok embernek az autó csak eszköz, hogy eljusson A-ból B-be, van akinek a cég tolja az alfele alá ahol dolgozik. Nem vagyunk egyformák. De akár tetszik akár nem az autó akkor is a "legnagyobb ruhadarab", ami mesét mond a viselőjéről...A 850 es tulajok egyedi emberek, nem hiszem, hogy ezt egy "Suzukis" vagy "Opeles" megértené. (elnézést kérek tőlük előre is) Itt nem az a fontos, hogy keveset fogyasszon vagy, hogy 5 ajtaja legyen. (ugyse jár vele az ember minden nap ahhoz túl értékes...tisz.kivételnek)
#7=> A 850-es az "életérzések megélése" kategóriba tartózó autó és egyben több mint autó, hiszen nem a csak a közlekedés a lényeg vele, hanem a "vezetés élményének" megélése..ez kicsit ezoterikusan hangzik, de mikor ez a kocsim volt én megtaláltam a belső egyensúlyomat.
8=> Sanos eladtam, mert úgy gondoltam majd a 6-os...de nem....és azóta már mindenki tuja, hogy egy forradalom indult el Mr. Chris bangle miatt: a BMW-k megváltoztak. Van akiknek nagyon bejön az új Bangle formavilág, van aki pedig vérig sértődött ezen. (én is). Akik a korábbi BMW formavilágot szerették - egy fél élet remyénét és élményét veszítettlk el az BMW-k új formája miatt...
#9=>Visszavenném. Minden extrát bele lehet utólag is tenni, elektronikus kézifeéket, meg nagy mély kartámlát, DVD-CD-MP-NAVIGÁCóS fejegységet, mindent. A bontóban vannak alkatrészek 750-el kompatibilis jónéhány......minden megoldahtó.
#10 az ára újonnan volt 30 milkó 1995 körül (Neményi Rt-nél). Én vettem 4ért költöttem 2-3-mat szeintem em volt rossz bót´.
- Vízpumpa csere 50
- Lambda szonda csere 40
- Légtömegmérő csere(bontott) 0
- Gyári telefon besszerelése 160
- Öszzesen 2739
Bizalmas, nem akarok reklámot csinálni, de e-mailen szivensen megmondom.(auriga kukac chello pont hu)
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | BMW | Következő autója? | BMW, (MERCI? AUDI?) |