Autók » BMW » 7 (2008)

7 ActivHybrid 7

Elégedett vásárlásból lett a hatalmas mellényúlás ...

Kényelem,hibátlan , nagyon kényelmes,masszírozó ülések ( elöl , hátul )
Jó fogyasztás : város 15 l ( nem kímélve ) autópálya 200km/h tempomat 12 l
, 4.9 másodperc alatt éri el a 100km/h -t ( megjegyezném , hogy az E60 m5 4.7 másodperc alatt éri el ) , hihetetlen gyorsulás, végsebesség 258( head up display szerint) ,és ha minden elektronikát kikapcsolunk akkor lehet pörögni vele elég keményen :) ...
-az éjjellátója nagyon jó !
az újkori ára : 40.136.000 forint volt, az első,német tulajának ,de nem igazán szerethette meg ,mert én egy Audi márkakereskedésből vásároltam ( beszámították egy W12 -be )17.000.000 forintnak megfelelő euroért .. hatalmas az amortizációja manapság egy létező minden extrás ActivHybrid 7, 9-11 millió között mozog.
- Tudomásom szerint volt a megyében egy másik amiben motort kellett cserélni ..
- nem egy bevált konstrukció

- 100.000 km-ig nem volt vele gond. De ezután kb. 104.000.km-nél járhattam vele és az egyik reggel indítanám be, úgy indult mint egy 500.000km-es dízel ... , a motor rángatott és eszméletlenül öntötte magából a füstöt! Elindulni nem lehetett vele mert elment belőle az erő!Telefon a helyi Bmw szervízbe ( csak itt szervizelték ) , hogy küldjenek autómentőt... Elvitték. A szervízben kiderült ,hogy nem jó sorszámú nagy nyomású benzinporlasztók vannak benne , ezért ( ezt a Bmw - nek tudnia kellett , csak gondolom nem hívták vissza az autókat,hogy megkíméljék magukat a költségektől..)az autó használhatatlan.. Szerencse ,hogy kötöttem rá CARGARANTIE biztosítást, mert őkkifizették a kár 80%-át a BMW pedig méltányosságból kifizette a fennmaradó 20%-ot ... A Javítás brutto értéke megközelítette az 1 millió forintot! ( Nekem csak az olajcserét kellett kifizetnem ,mert azt ajánlották cseréljük ki) - más: - A Bmw.5W30 -as Castrol olajat ad hozzá ,amit az autó elég sűrűn igényel , mondjuk ez használatfüggő , de 20.000 km alatt 4,5 , néha 6 litert is utána kellett önteni. - Csak 10W60-as olajat szabad belerakni ( M-es Bmw -be öntik ) , ezt már nem ette , 20.000 alatt 2-3 liter kell után önteni..

Formont Bmw -Kecskemét

Fenntartási költség (3) Évjárat 2010
Előző autója? X6 Következő autója? ???
Verdikt (5.2/10)

BMW 7 2008 (2009)