Autók » BMW » 7 (2001-2007)

7 730D Facelift

Párduc szerelem

Nagyon kényelmes, az úttartása mint a gepárdé. Imádom vezetni, autópályán jön ki igazán, mennyire kényelems hosszútávon, kevés fogyasztással. Sebességet is jól íbrja, habár csak 3ezres nem nagyon előznek meg ha nyomják neki...:)persze itthon max 130:). Egyedül űléshűtés hiányzik belőle, amúgy topos az autó!Jah és városban 9,5 liter pályán 9alatt eszik...:)

- Nem romlott el semmi, egyedül a Klíma indításnál pár másodpercig érdekes illatú....

Bécsben volt, de nem cseréltek semmit(computer nem írta elő, ez is ritka, hoyg ha nem kell nem cserélnek semmit)
illetve itthon cseréltek fékbetétet, BMW specialisták, de nem hivatalos márkaszervíz. 90ezer forint 4 betét mindennel.SZerintem korrekt

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? e420 Következő autója? Bmw 7(coming soon 2008)
Verdikt (8.4/10)

BMW 7 2001 (2001 - 2007)