Autók » BMW » 7 (2001-2007)

7 730D

MY CAR

meglepodve olvasgatok 1-2 itelet kozott azert gondoltam en is irok. (bar szntem 1-2itelet a bmw lehuzasabol ered. semmi konkretum.)ugy gondolom, ha nekem nem valik be valami masokat is probalok tajekoztatni vagy csak segiteni,hogy hamarabb megoldja.Az auto nemet o bol lett behozva.( hala az egnek nemet is,es nem francia vagy spanyol szereles.) igaz dragabb is volt,de garantalt km,szervizkonyv, es nem magyar felhasznalo:) mondjak paran nem magyar(bp) i,videki, utakra van. szerintem a komfort, amit nyujt az allithati felfuggesztes miatt, a rengeteg extra amit dugoban (vagy hosszabb utak alatt) ki lehet hasznalni pont igen. igaz a sportos beallitast csak palyan hasznalom,mert (uvegen)243-246km/h) nem billeg, meg oldalszelnel sem. 1,5 eve hasznalom hiba nelkul.Az elso 7 honap alatt belezavartam 70.000km-t.Az szntem JO,es hibatlanul vizsgazott. Szerintem gyonyoru a gep,bar eleinte nekem sem jott be a bangle dizajn.Ez mara megvaltozott. a 3 l es 160 kw os motor bitangul mozgatja az 1970 kg os tankot,bar most fog kapni 1 chip tuningot(ha lud legyen kover:) amire nagyon kivancsi vagyok,es a jelenleg rajta levo 19"os kerekek helyett 20 as vagy ha ramegy 21"os papucsot.Nagyon sokat nyom meg az auto kullemen a 3M es ho es toresvedo folia, ami nemcsak szep,de hasznos is,foleg magyar honban.Nagyon jo vele varosba is menni mert macskakovon sincs cincogas,zizeges,morgas (ja, morgas az van,ha megcsiklandozom a gazpedalt akkor viszont rendesen:) bitang jo a futomuve. igaz,hogy nem ferek be vele olyan helyekre mint 1 corsaval,de ahova lehet oda beallok,megha csak parkradar segitsegevel is,ami szntem hibatlanul mukodik es nagyon megkonnyiti a dolgom. mint mar irtam muszakilag nagyon meg vagyok vele elegedve es szntem a sokak altal szidott i-drive sem ordongos. 1 honap utan jol atlathato es kezelheto az egesz, bar ugye 1 teszt alatt nem lehet kiismerni,az igaz. szerintem jo dolog kormanyon valtogatni,bar igazan,csak a 745 ben,vagy a 760 ban lehet igazan elvezni. van ismerosom aki csillagos gepbol ult at, es meglepodott azon,hogy ugyanazon penzbol, megbizhatobb, karakteresebb,sportosabb, jobb autot kapott. a merci nem rossz auto,csak idegesito a sok apro elektronikai hiba ami szervizbe kenyszeriti.szamomra ez tokeletes auto.Rengeteg extra van meg amit felsorolhatnek,talan egy picit hianyzik a hatululoknek a tv esetleg dvd (elol van) de az kit erdekel:)) igaz, meg senki nem emlitette. mert ugye menet kozben elol nem megy,(kar menet kozben neznem a totalcaron az m5 tesztet:)) remelem meg sokaig meglessz a gep mert nagyon bejott,mint mindegyik bmw. a szervizintervallumokra kell figyelni(amit mutat is),es nem szabad tole sajnalni semmibol legjobbat,meghalalja. Mindenkinek csak ajanlani tudom!

- SEMMI NEM ROMLOTT EL RAJTA.nem bizom az itthoni szervizekbe,szerencsere csak kotelezo miatt volt bent, ezutan kulfoldre viszem majd atvizsgalasra is.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 112000
Előző autója? merci,seat,peugeot,nissan, mitsubishi,bmw stb Következő autója? nem cserelem 1 jo ideig DE HA IGEN CSAKIS BMW
Verdikt (7.4/10)

BMW 7 2001 (2001 - 2007)