MY CAR
meglepodve olvasgatok 1-2 itelet kozott azert gondoltam en is irok. (bar szntem 1-2itelet a bmw lehuzasabol ered. semmi konkretum.)ugy gondolom, ha nekem nem valik be valami masokat is probalok tajekoztatni vagy csak segiteni,hogy hamarabb megoldja.Az auto nemet o bol lett behozva.( hala az egnek nemet is,es nem francia vagy spanyol szereles.) igaz dragabb is volt,de garantalt km,szervizkonyv, es nem magyar felhasznalo:) mondjak paran nem magyar(bp) i,videki, utakra van. szerintem a komfort, amit nyujt az allithati felfuggesztes miatt, a rengeteg extra amit dugoban (vagy hosszabb utak alatt) ki lehet hasznalni pont igen. igaz a sportos beallitast csak palyan hasznalom,mert (uvegen)243-246km/h) nem billeg, meg oldalszelnel sem. 1,5 eve hasznalom hiba nelkul.Az elso 7 honap alatt belezavartam 70.000km-t.Az szntem JO,es hibatlanul vizsgazott. Szerintem gyonyoru a gep,bar eleinte nekem sem jott be a bangle dizajn.Ez mara megvaltozott. a 3 l es 160 kw os motor bitangul mozgatja az 1970 kg os tankot,bar most fog kapni 1 chip tuningot(ha lud legyen kover:) amire nagyon kivancsi vagyok,es a jelenleg rajta levo 19"os kerekek helyett 20 as vagy ha ramegy 21"os papucsot.Nagyon sokat nyom meg az auto kullemen a 3M es ho es toresvedo folia, ami nemcsak szep,de hasznos is,foleg magyar honban.Nagyon jo vele varosba is menni mert macskakovon sincs cincogas,zizeges,morgas (ja, morgas az van,ha megcsiklandozom a gazpedalt akkor viszont rendesen:) bitang jo a futomuve. igaz,hogy nem ferek be vele olyan helyekre mint 1 corsaval,de ahova lehet oda beallok,megha csak parkradar segitsegevel is,ami szntem hibatlanul mukodik es nagyon megkonnyiti a dolgom. mint mar irtam muszakilag nagyon meg vagyok vele elegedve es szntem a sokak altal szidott i-drive sem ordongos. 1 honap utan jol atlathato es kezelheto az egesz, bar ugye 1 teszt alatt nem lehet kiismerni,az igaz. szerintem jo dolog kormanyon valtogatni,bar igazan,csak a 745 ben,vagy a 760 ban lehet igazan elvezni. van ismerosom aki csillagos gepbol ult at, es meglepodott azon,hogy ugyanazon penzbol, megbizhatobb, karakteresebb,sportosabb, jobb autot kapott. a merci nem rossz auto,csak idegesito a sok apro elektronikai hiba ami szervizbe kenyszeriti.szamomra ez tokeletes auto.Rengeteg extra van meg amit felsorolhatnek,talan egy picit hianyzik a hatululoknek a tv esetleg dvd (elol van) de az kit erdekel:)) igaz, meg senki nem emlitette. mert ugye menet kozben elol nem megy,(kar menet kozben neznem a totalcaron az m5 tesztet:)) remelem meg sokaig meglessz a gep mert nagyon bejott,mint mindegyik bmw. a szervizintervallumokra kell figyelni(amit mutat is),es nem szabad tole sajnalni semmibol legjobbat,meghalalja. Mindenkinek csak ajanlani tudom!
- SEMMI NEM ROMLOTT EL RAJTA.nem bizom az itthoni szervizekbe,szerencsere csak kotelezo miatt volt bent, ezutan kulfoldre viszem majd atvizsgalasra is.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 112000 |
Előző autója? | merci,seat,peugeot,nissan, mitsubishi,bmw stb | Következő autója? | nem cserelem 1 jo ideig DE HA IGEN CSAKIS BMW |
Verdikt | (7.4/10) |