Örök szerelem
Nos, imadtam. Meg most is konnycseppek szoknek az arcomra ha visszagondolok ra. (kulfoldre koltoztem, aze` adtam el) Nem is volt szivem szemelyesen eladni, egy baratomat kertem meg ra. Szoval sotetkekmetal, vajbor belso, rozsafa, es minden nagyon nagyon izleses. Mindig utaltam megerkezni, annyira rossz volt kiszallni belole. Nem hiszem hogy van olyan extra (uleshutesen kivul) ami nem lett volna benne meg. Es kivul- belul gyonyoru. Menetteljesitmeny? Mit mondjak, megy mint az allat, kiba jokat lehet szorakozni a steptroniccal. Borzalmas ero van benne, - vezettem M3- t is, aggreszivebb talan, de nekem a V12 meggyozobb. Meg ezzel nem kell villogni a lampanal, ugyis otthagysz mindenkit. De ez az auto nem is errol szol. Elegansan vonulni, elektromos teoablak kiold, orszaguton celtalanul cammogni, bambulni jo hulye tekintettel kifele a fej belsejebol. Fantasztikus. Igaza van annak a kolleganak, aki azt irta, hogy a BMW autot gyart, a tobbiek csak probalkoznak. Sosem hianyzott a sportossag hianya, nem is izmoskodtam vele (na jo neha egy kicsit) egyszeruen nekem tokeletes volt. Ami rosszat el tudok mondani rola, az az, hogy nem jo osszetorni, kurva draga a javittatas, sot egy egyszeru gumicsere se zsebbarat. Fogyasztasrol nem irhatok rosszat, 2300 kilo, 326 loero, megis mennyit fogyasszon? Egy sima kotvany astra is bekapja a tizest varosban, jokat rohogok az ilyen 3.7 es ertekeken, szoval ahhoz kepest nem sok. Varosban 17-23 kozott, orszaguton viszont elmegy akar tiz literrel is ( jo akkor szigoruan 110 koruli tempo ) amugy 15 liter. Cserebe viszont olyan auto hordja az ember segget, hogy le a kalappal. Hat ugy ennyi . Uff!!
- klimaelektronika, egy ket elektomos biszbasz,
szallitok utja szakszerviz, szigoruan Szaboze, - barati alapon.
kicsit lassu, de nagyon el van havazva, mindenki ot keresi, megertem mondjuk
Toth Peter, foleg karosszeriamunkak, exbaratnom egyszer kicsit egyszer nagyon megtorte
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Bmw | Következő autója? | Holden 6.0 l |