Autók » BMW » 7 (1994-2001)

7 740i 4.4

Nem hülyegyerekeknek...

Legutolsó BMW-m óta anyagi okokból volt egy kis japán kitérő(Mitsubishi Galant) de éreztem hogy ez nem az igazi. 2 év kitartó pénzgyűjtés után lecsaptam a főnököm kezéről eddigi legjobb kocsimat. Amik miatt ha nem is egyedi, de mindenképp ritka itt, Magyarországon: 4.4 literes motor, 6-sebességes manuális váltóval. Tény, hogy kényelmes az automata, majd ha nyugdíjas leszek vagy ha elveszítem egyszer valamelyik lábamat, veszek is majd olyat. Másik különlegessége, hogy magánimportban került az országba 2004-ben, nepperek kezébe nem került. Az első német tulajtól került át ide az országba. Ennek megfelelően kifogástalanul vezetett szervízkönyv, valós futott km, sértetlen, nem szétült bőrbelső, gyári fényezés(azért körbe mérettem) nem részletezem, a lényeg, hogy tényleg kifogástalan. Mit is mondjak? Fogyasztás városon kívül kijön 10L-ből is, de ha úgy közlekedem, hogy jól is essen akkor 12-13. Városban ha tehetem, nem járok, ekkora autónak szenvedés a dugóban gyökkettőzés.(nekem is szenvedés, mert 16-18 at is bezabál dugóban) Kényelmes, jó a tartása a motoros ülésnek, jó érzés hogy jóformán nincs műanyag a belső térben(még a Thököly úton se nyekereg semmi) futómű feszes, nem Mercisen lágy, nagy üvegfelületek elöl-hátul-oldalt, tehát jól kilátni minden irányba. Alkatrészből ez a kocsi mindig gyárit kapott, ez néha komoly ráfordítás, de aki hosszútávra tervez, annak megéri.(de csak annak) Összegezve: nekem mindig is tetszett a bajor stílus. Egyszerű, letisztult forma, minimál dizájn, előtérben a funkcionalitás, semmi díszítés, csicsa. Ez egy őszinte autó. Ennélfogva sosem lesz a szolgád, esetleg a partnered, ha jól bánsz vele.

- Klímahűtő ventilátor-80E
- Vízpumpa,termosztát- fillérek.

Előző tulaj NT Auto-hoz

Most Rack Auto-hoz (ott van csók)

Fenntartási költség (2) Évjárat 1996
Előző autója? E28 520i, E32 735i, E32 750iL Következő autója? E65 760Li-egyelőre álom...
Verdikt (6.1/10)

BMW 7 1994