Ennyi!
Az autó fantasztikus!
Mai szemmel kissé kocka, és nem is olyan brutál arcú mint az új hetes, de még így is szép szerintem. Belül tágas, nagyon kényelmes, és a számtalan extra ezt az érzést tovább fokozza. Az új fajta, 16:9-es navi nagyon jó! Sajnos magyar CD híján nem nagyon tudom használni itthon.
A motorja elég erősnek modható, de nem vagyok az a versenyzős típus, ezért erről bővebbet nem tudok írni. Nagyon megbízható autó, az eddigi autóim között magasan a legjobb! Van valami olyan varázsa ennek az autónak, amit nem lehet leírni, és megmagyarázni sem, hogy mitől van. Volt már 5-ös BMW-m is, de az valahogy nem hozta ezt az érzést. Lehet, hogy a méret? Tudja a fene.
Aki nem retten meg a kategóriától, annak mindenképp jó választás! Ha az újabb típusokra nem futja, akkor az E38 hetesnél jobbat ebben a kategóriában nem lehet találni.
Hibák:
Megbízható autó, sok hiba nem volt rajta. Néhány futómű probléma adódott -nem szereti a magyar utaknak nevezett "terepet"-, és az egyik ülésfűtés hagyta el magát. A többi csak ami kopik.
- Lengőkarok, jobb oldali ülésfűtés, szilent blokk szakadt, más nem...
Márkaszervíz...jól levettek a semmiért
Nem márkaszervíz...2 fokkal jobb
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | 530i | Következő autója? | Már csak BMW hetes. Ha minden jól megy, akkor az újabb. Ha nem, akkor marad ez, amíg szét nem esik! |
Verdikt | (7.5/10) |