Autók » BMW » 7 (1994-2001)

7 740i

Életem nagy szerelme...2 tonna Álom!!!

Suzuki imádó feleségem is imádja vezetni, de csak külön könyörgésre adom át Neki a kormányt. Igaz, hogy még mindíg bántja, hogy nem tudja Ő-e a nagy Szerelem, vagy az Autóm. Hát nehéz választani...... Egyenlőre győzött az asszony, de ki tudja mit hoz a jövő. Nem tudtam kivárni a Suzuki kiutalásomat, ezért kellett megvennem a drágát. Az Autó ma is tekintélyt parancsoló. Négy keréken mozgó luxus kb. 1.5millióért. Fogyasztása:15 liter-288 ló(telivér)- 2 tonna- 250km/ó- 6.4s gyorsulás, sok"k"? A hangja (V8) pedig muzsika a fülnek! Nem lehet úgy meghalni, hogy ne próbáld ki!!! Kivül-belül gyönyörű (diplomata kék/vaj belső), van egyénisége, stilusa és még ma is megállja a helyét a paramétereivel! Gyorsításkor nem gondolkodik, csak szaggatja az aszfaltot és közben csodálatosan muzsikál a V8. Nehezen tudnék megválni tőle. Az autópályán is ott van, nem akar leesni még nagy temponál sem, szélzaj zéro. Imádom!

- 2db első szilentet cseréltek, 25.000Ft-ot fizettem munkadijjal! A szivótorok végén található kartergáz membrán cseréje, 20.000Ft. munkadijjal, elöregedett (14 év alatt a "hülye")!!!

BARÁTOM (Tobi)
Sajnos 15-ös osztályzat nincs!

Józsi a Mester Érdről

Fenntartási költség (7) Évjárat 1994
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 195000
Előző autója? Omega 2I Következő autója? Marad. Ha nem megy tovább berakjuk a nappali közepébe, bár szerintem ez váló ok.
Verdikt (8.1/10)

BMW 7 1994