Autók » BMW » 7 (1994-2001)

7 730d

az életem

IMÁDTAM sajnos családi ház vásárlás miatt el kellet adnom 2 hónapja de azótai s fáj érte a szívem jóval ár aklatt jutotam hozzá banki visza foglalt turbo prlszató csucs rosz volt . ijen autó volt az álmom már évek óta nézegettem hegyszer lesz egy ijjneem és nem csalódtam benne a pályán nem volt ellenfele kiraktam index a xenon fel és mindenki ment lefele imádtam kényelmes fullos csöndes nem zörög a formálya maga a tökély.És nagyon sokszor bele feletkeztem a vezetlsi élményébe nagyon jó :) mentem a pályá n és szolt a zene 14 hangszoróóból és egyzser csak szt vettem észre h mindeki megy le előlem és ránéztem óráára 200 hmm mondom vegyünk visza de néhe meg ettem a lovakat a stabilitása is tökéletes 200 nál gyors sáváltás semmmi baja nem volt vele ezt egy másik autó val le estem volna az utról és majd valahogy meg állok a léyneg tökély az autó

- mikor meg vettem porlasztüócsucs és turbo hibás volt ezér kedvezméynel jutotatm hozá am semmi csak lengő kar és kopo alkatrészek

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Előző autója? swift Következő autója? bmw 745i v il E65