Apa előzzük meg!!
Régi vágyam valósult meg, 2 évig keresgéltem hetes BMW-t V8 motorral, megvenni nem volt nehéz ha azt nézem mi mást kapok 1.6 MFt-ért, a fenntartás az viszont odafigyelős még ha meg is volt vigyázva előtte az autó.
Igen komoly türelem kell hozzá míg az összes apró hiba előjön na meg jó szerelő aki nem hajt el a frászba mikor negyedjére mész vissza hogy te még mindig hallod azt azt a kis kattogást....meg amíg megszokod hogy ennyi benzinnel akár 2 autóval is járhatnál.....
Viszont amit cserébe kapsz az nagyon fölötte van a többinek, a motor gyilkos erős (néha a kemény arcú cimbora visít az anyósülésben, az automata váltó szerintem jobb, kényelmesebb nem is lehetne, úgy lehet vele előzni 6-7-es kocsisort mint a 525 tds-sel 1 db autót.
Persze hajókázós tempóban az igazi tekintély, ilyenkor 10-11 liter körül kér,a reggeli oviba, iskolába járáskor mikor 1-2-be mozog a 2 tonna a 16 liter az alap.
Általában a munkába járás is izgalmas kocsikázásnak tűnik vele, a V8 hangja, teljesítménye lenyűgözi az embert újból és újból, feledteti az óracsoport alá gyakran feldobott hibaüzeneteket.
- 2 db. lambdaszonda 2x30000 - tömítések, kisebb nagyobb gumicsövek melyek elöregedtek - termosztát 21000 - hütőgomba 6000 - szilentek 4-5000/db - kartergáz visszaverő membrán 18000 - feszítők, görgők, bordás szíjjak, sok van benne 8-11000/db - lámpa burák +tömítés (kőfelverődés miatt) - benzintartályx3 összeszívta mert sz@r volt a levegőztető szűrője csak erre senki nem gondolt - vezérmű tengely jeladó 27000 - szimeringek 4-5000/db -
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 197000 |