Autók » BMW » 5 (2003-2010)

5 m5

Műremek, mint a villám

Mosojt csal az ember arcára autópályán mikor az öv 10cm-et vissza csévél a széktámla szorosabbbra veszi a figurát 507Hp-nél.Csak Német autópályán van elemében,igy viszonylag hamar megtudom tenni a Budapest-Berlin távot,heti kétszer.Annak ajánlom aki sokat utazik hosszútávra nem városi örjöngésre való!Fontos csak minőségi benzint szabad tankolni bele meg motorolajat.Ha vigyáznak rá meghálálja.

- Megfelelő használat mellett nem romlott el benne semmi a váltóra nincs panasz nem kell ugy taposni neki mint a hülyegyerek aki ilyen autót vesz az tanulja meg kezelni nem kell állandóan versenyezni 8200-ig forgatni.A klímában egy kondenzátor lett egyedül cserélve mert roszz levegőt kevert ki,de garanciába cserélték.

Wallis BMW Könyves Kálmán körút.

Fenntartási költség (6) Évjárat 2006
Előző autója? M5 Következő autója? nem adom el