Kényelmes száguldó!
Jó tulajdonság:
Jól gyorsul, er?s, kényelmes, jó a klímája, esztétikus, biztonságosnak érzem, csendes a motorja, motorhang gyönyör?. kiváló a fékhatás, sok a vezetést segít? elektronika csúszós úton. Ablaktörl? nagyon jó.
Rossz tulajdonság:
Fényezés nagyon sérülékeny, pici üt?désre is azonnal lejön a festék. Az els? konzol elég vastag és a visszapillantó tükröt is belekalkulálva nagynak tartom a holtteret. Kicsit kemény rugózású de nem baj.
- Ezt a BMW-t 2004 októberében vettem át 0 km-rel.
- Amióta használom a következ? hibákat tapasztaltam. A kijelz? minden nap legalább kétszer kiírja, hogy gyenge az akkumulátor feszültség. Cseréltem aksit de semmi változás.A szervízben a telefonos érdekl?dére azt mondták nem tudják mi lehet a probléma. Azóta is ez a hiba fennál. Bal els? gömbfej csúnyán nyikorog. Annyira, hogy ciki vele közlekedni a városban. Hozzáteszem négy hónapos autó. Injekciós t?vel nyomtunk bele ken?anyagot. Egyébként a szervízben azt mondták, hogy ilyen autót olyan emberek vesznek akik hosszú útra mennek minden nap. Tehát ebb?l az következik, hogy városban ne használjam?
Még nem voltam vele szerel?nél.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Galant 2000 tdi | Következő autója? | – |