Autók » BMW » 5 (2003-2010)

5 530D

Els? látásra szerelem - lakva egy picit gyötrelem

Szinte véletlenül lett az enyém. Nem igazán ilyen autót akartam, nekem kicsit túl gizda (fekete, sötét üveg), de a motorja elég döbbenetes. Nagyon jó vele autózni. Évi minimum 60.000 km-nél ez azért nem telejesen mindegy.
A fogysztás tényleg nagyon OK, az el?ttem szóló 170-200 autópálya/7.5-8 l tényleg m?ködik.
Ami nem tetszett igazán, az az apró figyelmességek a használatban. Mivel gyakorlatilag az autóban lakom, néha jól jönne a gyújtás nélkül is üzemel? szivargyújtó (pl notebook), nagyobb térképtartó, egy hely, ahonna nem esik ki a mobilom gázadáskor, napszemüvegtartó, ....
Egyik BMW keresked? azt mondta a kritikámra, hogy ha valaki praktikus autót akar venni, akkor vegyen Swiftet. Hát, nem túl er?s érv....
El?tte egy A6-osom volt, ott azért ezek nagyon rendben voltak.
Van egy 1-es is a családban, az apró praktikumokról ugyanez sajna ott is elmondható.

- Bal els? ablakemel? bizonytalan (néha magától megáll félúton)
- Egy darabig úgy zörgött, mintha mindegyik gömbcsuklóban 300.000,- km lett volna, aztán valamit buheráltak a m?szerfalnál, és azóta OK.

BMW Glass Kft. Békéscsaba. Mindenképp +++, de hozzátartozik, hogy ismer?sök.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2003
Előző autója? A6 Következő autója? Talán Mercedes R, de el?bb kipróbálom