Egy lukszusribanc ami nem érte meg az árát!
Nagyon nagyot csalódtam a nagy Német márkából!
- Próbálom röviden,de nem fog menni. - 200000km nél vettem meg a nagy Ő-t. - komplett fékek 2db első tárcsa,fékbetétek,2db hatsó tárcsa,fékbetétek,Textar=100000ft - 4db lengéscsillapító,Monro Reflex=110000ft - 4db brideston 18" gumi=320000ft - 1db kipufogócsonk(minden E60 -on elreped)=85000ft - 1db szívócsonk(műanyagból van miért ne? Pillangószelep leesik,ha nincs szerencséd cumi van,ezért inkább vettem.=110000ft - 1db EGR szelep=37000ft - 1db főtengely Ékszíjtárcsa(leesett)=95000ft - 1db váltójavítás(leszervizelt állandóan,és elcsusztatta a sebbességeket),vandler kuplung,lamella csere,vezérlő és szelepek cseréje,olaj 10lit,szürő,meg amit mondva hazudnak még hozzá!!!!!=630000ft - Ja nem akarom elkeseríteni autómata váltót használó sorstársaimat,mindenki egyszer szembesülni fog a nagy váltó javítással!!!És sajnos Belehazudnak a szemükbe,hogy ez volt,+az volt a baja a váltónak!Na én Rájöttem egy kettő turpisságra,erre a szerelő(rá 3 hónapra beszéltem vele)Hova költenénk mi menők a pénzünket,ha néha nem huzkodnának le minket!!!!!!!!!!!! - Ennyi dióhéjban a nagyobb kiadásokról. - Ez mindösszesen anyag+javítás=1700000ft cirka!!! - Majdnem elfelejtettem Részecske szűrő=430000ft - 1db harditárcsa=32000ft - 1db EGR vizhűtő(kilukad a viztér,és a kipufogón kipárolog a fagyálószagú hűtőviz=85000ft - 1db turbó Új =330000ft - Na mégegyszer megvettem a Nagy Őt!=cirka2.7mill alkatrészre eddig.
Roni Teck
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2004 |