TÖKÉLETES...ENNYI!!!
Ez az autó egy vadállat. Féltem mikor megvettem sokan le is akartak róla beszélni hogy automata meg benzintemtő lesz meg hasonlok de most hogy már a tulajdonomban van az auto kijelenthetem hgoy TÉVEDTEK. városban 10-11 litert eszik egy ekkora motortól ez szinte nevetséges autopályn 8-9 literekből megáll és persze átalg tempo 170 180 nem 130al amikor először kimutatta a computer én nem akartam hinni a szememnek pedig igy van.Állitolag ebbe a kasztniba ez a legoptimálisabb motor az ennél kisebbek nem nagyon birják el ezt a kasztnit és ugyan enynit vagy még többet fogyasztanak.A teljesitmáyne az autonak hihetetlen odalépsz neki és bármelyik fokozatból bármilyen forulattartományban megindul és tapadsz az ülésbe iszonyat jó érzés.Féltem az automatától hgoy bedöglik emg hasolok és elég sokat olvasgatatm utána de igy 12 évesen is hibátlanul teszi a dolgát nem véletlenül a legjobb automata váltó a steptronic és autoszerelő ismerősök megnyugtattak hgoy ne is tartsak oylantól hgoy bedöglene mert ez sohan me fog ha oda van rá figyelve azt mondták kb 2x annyit bir mint az audinak vagy a volkswagennek a tiptronicja.Tehát nem bántam meg hgoy automatát vettem kéynelmes teszi a dolgát nem eszik vele többet az auto és ajánlani tudom csak mindenkinek aki félne az automatáktól.A hátsó kerék hajtás nagyon komoly föleg esősebb időbe bár ennek az autonak nem kell eső hogy keresztbedobja magát de viszont ha nyálkás az ut ajánlott bekapcsolva tartani a kipörgésgátlót mert egy erősebb gázfröcsre ugy keresztberakja magát az autó hogy csak pislogsz hogy most mi van tapasztalatból mondom:).A belseje nagyon komoly másfél millioért vettem hát a felszereltségről röviden full extra a TV kivételével bőr minden benne van.A kasztni nagyon eltalált forma az én autom ezüst a faceliftesnek a lámpái vannak elöl hátul és 17es kerekek plusz gyári m-es futómű tökéletes bár a felni leheten nagyobb de ne legyünk telhetetlenek.Mikor megvettem az autót kérdezik ismerősök hány éves modnom nekik tipeljetek a legöregebb amit mondtak az 8 éves volt és amikor közöltem velük hgoy valójában mikor leült a döbbenet az arcukra hogy ezt ne hiszik el ez a jó ezekbe a kocsikba senki nme mondja meg róluk hogy hány évesek.Nézegettem rengeteg autot 1.5-ig de nem találtam olyat ami verné a bmw-t sem teljesitmányben sem fogysaztásban sem megbizhatoságban az időtállásról nem is beszélve azt meg nem akartam hogy veszek egy 4 éves ibizát 1.4es motorral ami full fapad és nem megy semmit ráadásul megjelenésre se lehet összehasonlitani a két autot de most cska mondtam egy példát ez lehet 12 éves de még mindig megnézik az utcán és a csajok is buknak rá rendesen azért nme mindegy hgoy egy ibizával állit oda az ember vagy egy 5 bömössel a csajhoz mai világba már ezt is figylemebe kel venni sajna mutatni kell a szépet a lányoknak ha tetszik ha nem hát ezzel a kocsival még egyenlőre lehet legalább is mindig vigyorognak rám meg rámköszön egy két széphölgyike:)A kocsi fentartása biztositás kW adó nevetséges összeg de ezt komolyan mondom mert sokan abban a tévhitben vannak hogy 2.8as motor uu mennyit kell utána fizetni kb annyit mint ha lenne egy 4 éves autom amibe 1.6os motor van de nem viccelek.Én azt modnom aki másfél millioig akar kcosit venni és ad magára meg nem a kort nézi elsősörban hanem a preztizst annak ez a kcosi lesz a befutó és szerintem még jó pár évig nme fog veszteni a fényéből ez az autó ez 1000%.
- 5 hónapja van nálam a auto de szerencsére még semmi nem romlott el benne csak a vételkor az iylen kor szokásos dolgokat cseréltem ki
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |