Szeretem Bömbikét
Nagyon kényelmes, hosszú úton sem fárasztó a vezetése. Igazi élmény a kigyorsítás és az előzés, elég erő van benne ahhoz, hogy azokat az autókat még dinamikusan megelőzd autópályán is amik már 180-190-nél üveghangon vonyítanak. Ezen a ponton még sok tartalék van a motorban és hang szinte semmi, a szélzaj sem zavaró, nagyon jól irányítható nagy sebességnél is, érezni lehet, hogy jól összerakták. Az autósok is előzékenyek ha meglátnak a visszapillantó tükörben, szóval tekintélyt parancsoló a vas.A menetteljesítmények mellett igazi meglepetés a fogyasztása 6,5-7l-el járok vele, nem kis tempóval.
Ami kicsit fájó, hogy a kötelező szervízköltségek 100000Ft alatt nem állnak meg, viszont ami jár az autónak meg kell neki adni, mert meghálálja. Ezt a kategóriát a szervízben is meg kell fizetni nem csak vásárláskor.
Egy jó tanács vásárláskor: Nem kell félni ha egy BMW motorháztetője és szélvédöje sérült a kavicsfelverődésektől, ez nem hanyagság vagy balfék sofőr okozta hiba, hanem egyszerüen a nagy sebességtől az apró kis kavicsok komolyabb sérüléseket okoznak mint 80-nál. Mert valljuk meg aki ilyen BMW-t vezet az nem egy tötymörgő túrista.
- klíma 70000Ft
- kartergázszelep vagy mi 14000Ft