Minden jó, ha a vége jó???
Régi álmom volt ez az autó. Bár használtan vettem, de magyar forgalombahelyezésű, végig szervízkönyves, sérülésmentes állapotban került hozzám. 1 nagytakarítás és olyan lett mint 1 új! Erős, gyors, élmény vezetni. Imádtam mindaddig, míg tréleren nem végezte, azóta is szeretem, de mindig van bennem 1 kis félsz mikor több száz km-re vagyok otthonról. Lsd még:Ezek romlottak el rajta rovatot.
ÉS ÚJRA OTTHAGYOTT A DÖG!!!!!!
Az előző síszezonban(2005-2006) egy Ausztriai 7végén. Végre egyszer sikerül korán kiérni a pályára, vagy mégsem...? A szerpentinen kanyarogva arra lettem figyelmes, hogy valahogy lomha lett az autó.Aztán persze láttam, hogy felfelé kúszik a hőfokmérő mutatója.Ez is megtörténik velem:télen felforr a hűtővizem-nem is hittem el.............
Pegig igaz volt,egy egyezer ft-os műanyag vizcső törött el, ott folyt el a víz.
Ez a cső a motor menetirányszerinti bal oldalán talál6ó, a hengerfejre csatlakozik, a hűtőtől jövő gumicsövet csatlakoztatja a hengerfejhez.
Salzburgból (mintegy 80 km távolságból) jött 1 X5-ös BMW szervizmobil és 160 Euróért ott a helyszínen megjavította.A kiszolgállással elégedett voltam, az árral már kevésbé:-((
Délután még sielhettem is egyet...
Történetemet megírtam az importőrnek, persze nem történt semmi: Le se sz.rtak!!!!!Többszöri noszogatásra tették meg ezt is.Mi jö7 még.......???????
- Turbó,légtömegmérő,katalizátorok,klimaelektronika 2*,abs érzékelő 2*,műanyag vízcső
- .....................................................................................
- A gép nem volt még 3 éves, amikor útközben a turbó "ledobta a láncot", de olyan hirtelen, hogy el se hiszitek.
- Átlát6atlan köd maradt a nyomomban (A MOTOROLAJ TÁVOZOTT FÉLIG ELÉGVE A KIPUFOGÓBÓL), a lényeg hogy tréleren jutottam el a közeli szervízbe. (A1 Autó Győr)
- Szavatosságban kaptam 1 új turbót és 1 légtömegmérőt, katalizátort kérésem ellenére nem cseréltek, de megtettét 3 hónap múlva szintén szavatosságban (bár akkor már túl voltunk a 3 éven). A munkadijért, a járulékos költségekekért peren kívüli megegyezéssel jutottam hozzá, utólag.
- MINDENKI FIGYELMÉT FELHÍVOM, HOGY SZAVATOSSÁGBAN TÖRTÉN? JAVÍTÁSKOR NE FIZESSEN MUNKADÍJAT, MERT AZ NEM JOGOS!!! Lsd:PTK ide vonatkozó paragrafusát!!!
- Ha ez az egész akció fizetős lett volna, nem állt volna meg 1 milliónál!!! Szerencse, hogy szavatosságos volt a buli.
- Mindezek ellenére, (vagy éppen ezért a helytállásért) jó autónak tartom ezt a modellt és nagyon szeretem.
- A BMW Mo-al kapcsolatban viszont nagyon elégedetlen vagyok! (lsd.még:a sielős sztorit)
A1 Autó Győr
C-Mobil Szeged