Megbízható, kényelmes, gyors, takarékos!!!
Használtan vásároltam ,őszintén mondom nem bántam meg. Tényleg élmény vezetni, alig várom a hosszú utakat,nem fárasztó, csendes nagy sebességnél is, nem kell a rádiót felhangosítani, a hangunkat sem kell megemelni 200 feletti sebességnél.Nagyon jól gyorsul és a rugalmassága is kiváló a teljesítményéhez képest. Csak ezek a k..va utak ne lennének ilyen sz..k, a futómű első osztályú, az elektronika jól működik,mentett már meg. A fogyasztása megdöbbentő 6,7 az átlagom ezt vegyes használat mellett tudja. A rekord 8.2 olasz autópályán 210 körüli sebességgel, nem tudom mi lehet a vége mert innen még meggyőző a gyorsulás. Nem sportkocsi, de úgy viselkedik. A szervízköltség nem kevés, de ebben a kategóriában ne várjunk 20000Ft-os számlát.
Nagyon jól összerakott autó, rossz akinkek nincs.
Egy jó tanács vásárlásnál, én több BMW-t néztem meg mielőtt döntöttem, soknak az elején apró kavicsfelverődések, sérülések vannak, azt gondoltam több km van benne, vagy béna a gazdája. Az enyém nem ilyen volt vásárláskor, de már ilyen pedig vigyázok rá. A nagy sebesség teszi tönkre apró dolgok is nagy kárt tudbak okozni 180felett, leendő tulajdonosoknak ajánlom ezt nem kell szigorúan venni.
- 4 féktárcsa, fékbetéttel 168000Ft 70000km-enként használattól függően
- Kötelező szervizen kívül semmi