Kigyúrt kis ficsúr, avagy Suzuki a ti autótok
Nos őszintén. Életem első BMW-je volt az 528i. Előtte egy Audival róttam a köröket, szóval voltak elképzeléseim a jó autókat illetően. Hát nekem a Bömcsi bejött, nagyon is. Legendákat papoltak a haverok arról, hogy ez egy benzintemető, ami végül az maradt, ami, legenda. Szerintem egy 528-assal 9-10-es átlagot menni nem egy rossz teljesítmény. Pedig szeretek a lovak közé csapni itt-ott. Ami a belső teret illeti, full kényelem, átgondolt autó, az embert egyszerűen megnézik benne. Kiszállni sem rossz belőle, főleg a hölgyek előtt. Tehát összegezve, nemcsak imázs a BMW, hanem ha akarod egy igazi fenevad, vagy egy guruló nappali, kényelmes fotel, társadalmi felsőbbrendűségedre rávilágító játékszer. Egyszerűen imádom. A motor eddig azt sem mondta hogy nyikk vagy nyakk, csak azért szoktam felnyitni a motorházteret, hogy ablakmosót öntsek a tartályba, vagy mutogassam a haveroknak. Ja és még valami, ha az ember odalép neki, garantáltan felkapják az emberek a fejüket, holott nincs is rajta sportkipufogó.
- Utasoldali ülésfűtés, belső kilincs letörött
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 12000 |