Autók » BMW » 5 (1995-2003)

5 525d

Kényelmes cirkáló

Bp-en vásároltam Flat-car-nál, kicsit tartottam tőle mivel úgy kezdték a mesét,hogy egy idős úriemberé volt alig használta és náluk cserélte új BMW-re a szervízkönyv meg elkeveredett. Az autót leinformáltam és tényleg. Az első utam azért a szakszervízbe vezetett állapotfelmérésre, itt elmondták, megnyugodthatok nem vertek át.
Az autó nagyon kényelmes, nem fáraszt Kaposvár-Hamburg oda-vissza egy talpon 3200km,kibírtuk. A menetteljesítmények az autó tömegéhez képest igen jók, könnyű vele előzni, 3.-ban brutális, k..va jó hangja van. 200 felett is van benne vitamin. A fogyasztása meglepő 6,5-7l normál használatot tekintve( lakott területen kívül 140-170 közt+ város). A legtöbb eddig 8.2 volt olasz autópályán huzamosan 200feletti tempóval. Nem kell meghunyászkodni a GTi és egyéb sport verzióknál sem, bátran oda lehet állni, felveszi a versenyt velük.
A fenntartási költség az egyedüli szépséghibája, a kötelező szervíznél nem igen lehet megúszni 100000Ft alatt, de megéri.

- Klíma 70000Ft
- kartergázszelep vagy mi 14000Ft