Imádott kurva
Imádtam, de olyan volt, mint Kelemen Anna! Gyönyörű, ellenállhatatlan, imádnivaló, a közönség kedvence. Ugyanakkor unpraktikus, neveletlen, mindig cserbenhagy, és utólag azt is megbánod, hogy ránéztél.
Konkrétan nagyon jó a magas teljesítmény, ráadásul ahhoz képest keveset is fogyaszt. Príma a futómű (az enyém M technik volt), príma a váltó, minden egyben van, nem zörög belül semmi, feszes és korrekt a teljes kivitelezés. Nagy belül a hely, méretes a csomagtartó, a tank is, és a felszereltség (persze ez megrendelőtől függ) kellemes volt.
Viszont 100 ezer kilométer után szép lassan minden elektromos dolognak problémája akadt. ABS jeladóból elfogyasztottam vagy fél tucatot, a motor mindig kihagyott, Lorenzék belevittek egy 200 ezres szerelésbe, de kiderült, hogy nem az a baj. Erre Palotai-éknál rájöttek a problémára, egy 15 ezres jeladó ment tönkre, de a szerelés sokba került, mert sokáig tartott. A futómű biztosan a kegyetlen hazai utak miatt ment tönkre, de a klíma jeladó hibája rejtélyes volt.
Nem akarom hosszú lére ereszteni, de tényleg olyan volt az egész, mint amikor az ember beleszeret egy kurvába. Nagyon akarnád, de az eszed tudja, hogy nem kell igazán.
Ezért legközelebb akkor veszek BMW-t, ha újonnan vásárolom és 3 év múlva tutira túladok rajta. Csak az új Ötös ne lenne olyan rút...
- ABS jeladóK
- Klíma vezérlés
- Injektor vezérlés
- CD váltó (gyári)
- Lengéscsillapítók
BMW szervíz (Palotai) - III. ker., Pomázi út
Lorenz Motor Szervíz (vagy Service) - XIII. ker., Kassák L. u.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | 156 | Következő autója? | Volvo S60 |