Autók » BMW » 5 (1995-2003)

5 525 tds

Fekete Démon

Nem nagyon tudok rosszat írni róla,ebbe tényleg csak tankolni kell meg a kötelező szervízeket elvégezni,nekem semmi gondom nem volt vele.Tudom sokan leszólják,hogy milyen sz*rok a tds-ek,igen a leharcolt példányok azok amiket széthajtottak hidegen stb...de ha gondos gazdája van,akkor semmi gond vele és persze nem egy verseny autó de szerintem nem megy rosszul ez nem M///,hogy verseny autó legyen.2004-ben vásárolta édesapám egy autókereskedésben és azóta is megvan,én kaptam meg mikor meglett a jogsim 2009-ben,az előző tulaja egy pesti ügyvéd volt.Az automata váltójával sem volt eddig semmi gond,a családban csak BMW-k vannak azoknak már volt gondjuk,de az sem volt vészes,ez egy jól bevált konstrukció.A menetteljesítményéről még annyit,hogy ha már kellő képpen bemelegedik olaj is víz is,akkor meg ha úgy adódik nem kell vele finomkodni hanem odakell lépni rendesen padlóig,azért némi tétovázás után eléggé megtud indulni,akik leszólták,hogy gyenge azok is mondták,hogy nem is megy rosszul.Ezen az autón minden gyári leszámítva,hogy állítható futőmű van alatta meg levan sötétítve,meg szeretem a szép nagy peremes kerekeket,széles peres gumikkal, a zenét,ezért Bosch 110Ah-ás akksi van benne ami bírja a gyűrődést.Sajnálom ha valaki olyan olvasta,aki azt gondolja,hogy sz*r vagy azthiszi,hogy tudja,hogy sz*r.Csalódást kell okoznom ez nem sz*r autó csak nem mindegy milyen embernél volt/van/lesz.Ja és SOHA nem hagyott ott SEHOL és nem tervezem,hogy eladom,mert ez egy példa arra,hogy nem sz*r.100-on 6.4l és nem 90-100as tempónál,hanem 130-140 néha több.Városban kb 8-9l,télen akár 11l.

- Égők az átlagosnál gyakrabban kiégnek hátul,de nem tétel szerintem.Résolaj cső elöregedése,ezért szivárgott a gázolaj,de ez sem volt tétel.1 Bal első alsó lengőkar elszállt,ez sem volt vészes annyira.Porlasztó műanyagháza megrepedt(1bontott porlasztó 50.000)de azóta is jó.Ezeken kívűl semmi baja nem volt.

Őry-Car Service Veszprém

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (8.3/10)

BMW 5 1995