BMW! Ma nincs jobb
Tc. autós társak
Azt hiszem abban eggyetétünk,hogy a Bmw maga egy jó márka aztán,hogy jó autó vagy sem abban megoszlanak a válemények.
Az tény,hogy a gyártsunk sok lóerős,nagy nyomatékú,sportos,kis fogyasztású,diesel autót-ból az 530d nem jött ki rosszul.Amikór 6millió forintal elindultam autót vásárolni nehéz volt dönteni,akkor az ismerösök óva intettek a BMW-től mert,hogy szervízigényes,ma már tudjuk,hogy nem szervízigényesebb egy passátnál.Tehát volt A6,E 270,320 Cdi,2,5 4Motion Passat,meg egy két csábitó japán darab.
Ezek az autok közül választottam,akkór nem volt könnyű de ma már nem vacilálnék csak Bmw-t vennék.Nem azért mert a Bmw annyira jó hanem mert a többi mégroszabb.
Jó tulajdonságai:erős futomű,dinamikus,megbízható szép hangú motór,alacsony szélzaj,jó felszereltség,jól kiépült szervízhálozat.
Rosszat talán nem is tudok mondani,az automatát nem kel rángatni,a turbót meg erős igénybevételnél füteni meg hüteni kel.Aki ezt betartja nem lesz rosz véleménnyel az autoról.
- Belső vízkeringető,szervó cső,fényszoró fogasléc a rossz uttól széttört,a hátsó gumi belsőfele mindig elöbb elkopott,hátsó lámpában az égők gyakran kiégnek,fogas léc nem bírja a rossz útat.
NT Autó.
Lusták,huzzák az időt.
De barátságosak.
elnézést nem szeretnék személyeskedni.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | passat 1.9 pdtdi 116 LE | Következő autója? | 330d |