Autók » BMW » 5 (1995-2003)

5 540i

Bmw e39 540i a gengszter

Totál brutális ez az autó, alkalmi vétel egy kis okossággal 1,6 millióért, kitűnő műszaki állapotú full m5 optikával!! A kocsi 288 lóerős volt amíg hozzám nem került, :) aztán egy kis tunning és 331 lóerős lett!! Megy mint az álom 5,6mp és már 100km/h -át mutat az óra. A fogyasztásról csak annyit ha nyomod akkor 20 liter fölött de ha szépen megy az ember vele (persze nem nagypapásan) akkor város 11,4-13,3 liter, autópályán 130-150km/h 9.7-11,1 liter, 200km/h felett mintha lukas lenne a tank 20+ liter!(a haver audi s8 (4200cm3)-a városba 20liter alatt nem nagyon ment) A szerviz elég kedvező ha van egy remek bmw szerelő ismerősöd és rendszeresen foglalkozol a kocsival. Hát igen, ha ilyen kocsid van akkor nem sok ellen feled lesz az utakon mert egy kicsit nagyobb gázadásnál csak úgy tolja le a kis hondákat az útról. Ez egy igen tiszteletet parancsoló kocsi, csak tökös gyerekeknek való mert ezzel nem ,hogy csajozni és versenyezni lehet, ha nem kötelező!!! A lényeg az ,hogy sok örömet szerez a tulajdonosának ha jó állapotút sikerül vennie az embernek, de ha nem akkor csak szenvedés és sok bosszúság lesz vele!

- hátsó elektromos ablak, égő, fékbetét,

m3

Fenntartási költség (3) Évjárat 1999