Big mama
Hello!
Friss M5 tulaj vagyok,de ez a 2. BMW-m. Német import,saját kezű behozatal. Német tulajtól vetem, ideiglenes rendszámos volt (télen nem használt). Szépen karbantartott volt, de azért hiába ment a blabla,hogy tiptop a kocsi, 1 gurigát rálocsoltam. (hiba listán javarészt benne) Most viszont élvezem és ha tehetem, meghajtom. Még magázódunk,de nagyon kezes. Könnyen lehet menni vele, nem ideges, semmi hisztis viselkedés. Kiszámítható, diszkréten lehet vele menni.
4-ben 50-200 között teljesen autózható :D. Nincs rajta modell jelzés sehol, szóval okozok meglepetést,ha valakinek nem lenne egyértelmű a 4 kipuvég, ami gyári és halk. Mondjuk úgy 5000 felett kezd orrrdítani,de nem is hagyja abba 7000-nél sem, úgy tol hogy ihaj. A kuplung nem kemény,de a váltó az határozott kezet kíván.Nincs benne pillanatnyi fogyasztásmérő,mint a többi BMW kis óracsoportban,mert értelmetlen lenne, cserébe minél jobban nyomom neki,látom hogy a csórólámpa felé közelít a kis mutató, és sajnos ez nem vicc, nagyon szomjas tud lenni. MOL részvény tulajdonlása előny,ha van ilyen otthon. :D
Eszméletlen hogy milyen a gép,sunyi de nagyot ugrik,csak nem nyuszi :).
- 900km jött haza lábon,letesztelve mit tud.Hiba nem jött elő. - A belső tükör folyik, komplett szíjjak,görgők,folyadékok,visco (ez fütyült mint állat) hátsó nagy lengőkar (szilent) csere.
Kis csapat BP (lőrincen), BMW-re szakosodva.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | 530dA | Következő autója? | Lehet ezzel kimaxoltam a BMW-t, a maiak nem jönnek be. |
Verdikt | (7.2/10) |