Autók » BMW » 5 (1995-2003)

5 525 tds

Belefáradsz hamar!!!!!!!!!!!!!

Állítólag 142ekm-rel vettem de kiderült,hogy 800ekm van benne amég ezt nem tudtam addig nagyon haragudtam rá,rengeteg drága futómű gumi alkatrészt kellet kicserélnem amik nem is kopottak voltak hanem inkább meg ette az idő.(olasz taxi volt,szerintem ez önmagáért beszél)A kaszni rozsda mentes ott is ahol nem látszik,motor nem eszi az olajat,nem füstöl,kipufogógáznak vízgőz illata van,chip tuning után hasonló kategóriás audik,mercik, 3.2 opel cosmók felköthetik a gatyát:) nagyon jól fekszi az utat (mióta kicserélgettem a futóműszilenteket) 2 kerékre is lehet venni,a hátsókerékhajtás ellenére jól bírja az iszapos derékig érő tiszaparti sarat is,a dbc+abs+asc meg ezek az izék egész jól szuperálnak,hasznos dolgok.Nem 1 esetben ezerkilómétert is vezettem benne folyamatosan nem fájt semmim nem gémberedtem el nem lettem álmos nagyon kényelmes és jól vezethető kézre esik minden a viszonylagos lóerőhiányt pótolja a forgatónyomaték meg a bátorságom,és belefér 1 konyhai sarokülő is egy kis író asztallal együtt.A pixelhibás kijelző rettentően idegesít de sajna tipushiba és nem igazán tudják javítani,alkatrész igen drága hozzá (bár az 1.5 dci thaliámhoz képest nem is)az utángyártott meg nem jó az esetek 85%-ában és ha nem figyel az ember még drágább is lehet mint a gyári.2 év után is érnek kellemes meglepetések a felszereltségét illetően.Ha valaki ilyet szeretne és biztonsággal megtudja állapítani a valóskilóméter futását 200ekm ig meglehet venni.Most 1000000 km-nél járok döglődik az adagoló kb 70eft lesz. Most 2009 van a bömbié kaptam egy autónak csúfolt swift-et 2005-öset,ugyanis a drágám megint haldoklott,adagoló,váltó,hidrotőkék,szelepszárszimering,3. akkumulátor meg azok a dolgok amit még nem cseréltem ki,na ja meg a lengéscsillapítók az ára gyakorlatilag nulla volt sajnálom magam a pénzem meg azt is aki majd megveszi,most kb.:1.2 mkm lehet benne!

- elektromos tápszivattyú,abs jeladó,szintszabályozó jeladó,lengéscsillapítók,3 zsák futóműszilent,klimahűtő ventilátor,lendítőkerék

én voltam az

az is én voltam

Fenntartási költség (5) Évjárat 1998
Megbízhatóság (9) Vezetett km 200000
Előző autója? thalia Következő autója? japán
Verdikt (6.3/10)

BMW 5 1995