Autók » BMW » 5 (1995-2003)

5 520i

Az öthuszas

2008 nyarán vettem az autót a második tulajtól, aki 1 évig használta.Az első gazdája a wallis-nál vásárolta 98-ban.
Az egész autó fekete kívül belül.Az utastérben nem zörög semmi,még rossz úton sem.A felhasznált anyagok jó minőségűek,nekem csak a középkonzol legtöbbet használt gombjai vannak megkopva.A gyári Nokia telefon tökéletesen működik.
Legtöbbször hárman utazunk vele.Én(178cm) vezetek a párom a hátamnál,mellette a kislányunk,kényelmesen elférünk.
A motorja egy kicsit kevés a másfél tonnához,de 3000 felett tartva jól megy és gyönyörű a hangja.Városban 11l,hosszú távon 7l a fogyasztása kézi váltóval.
A futóműve nagyon jó,csak a hosszbordák vezetik meg nagyobb sebességnél.De
ez a gumik miatt is van,elől 225,hátul 255.17"-os felniken.

Összességében egy nagyon jó autó amit élvezet vezetni.Az ideális választás viszont a 2.8-as motor,sokkal többet nem eszik de menetteljesítményei sokkal jobbak.

- Egy éve használtuk, mikor egyik reggel a bal első ajtókilincs a kezemben maradt.Bontott cucc+fényezés 8e ft.Magam cseréltem ki kb.1 óra alatt.A - következő a jobb hátsó kerékcsapágy cseréje volt.SKF 27e ft.Ősszel a generátor adta meg magát.Ezt kicseréltük egy bontott e46-éra.15e ft.Ezeket leszámítva hibátlanul működik.

Magamnak szerelem.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1997