A tekintetet parancsoló szelíd kis barát
Rosszat szinte nem is tudok mondani róla, néha nagy teher talán az hogy termetemet összekötik az autóm tipusával és a fiatal csinos lányok rettegnek t?lem, ha meglátnek vele, mert azt hiszik b?nöz? vagyok! Nagyon kényelmes, konfortos autó, igen megbízható. Néha jönnek a baromságok, hogy szervzigényes, meg sokat zabál, benzintemet?.. Mindenki azt mondja akinek még nem volt ilyen autója, hanem a maga kis semmirevaló 1.3 suzukijával vagy a kis Renaultájval szaladgál. Ez az autó! Bár jobb lenne, ha egy kicsit izmosabb mocibval vettem volna. Nagy panaszom nincs a teljesítményre, 230 nál szabályoz, de 210-ig igen keményen gyorsul a 2000 mocorgójához képest. Azért a sok nagyokos mutasson már nekem egy olyan autót ami 2000 moci és 230at megy, 1500 kiló felett. A fogyasztást már említeni sem merem, úgy sem hiszi el senki, de azért elmondom, ha szolidan jársz vele 90-120 akkor 6 ALÁ LEHET VINNI, ha BMWsen vezetsz akkor 7,5 körül van, de akkor már van ám el?zgetés. Városban az átlag 7,5-10 literig, attól függ hogy milyen vastag a cip? talpa. Ja és a szervízigényességr?l annit, hogy minden atuó az, csak valaki nézi az autóját valamibe, van aki nem, és egy ilyen autót nem lehet semmibe nézni, néha medérdemli azt az új kiváló min?ség? olajat. Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve, legközelebbi aztóm is biztos, hogy 5ös lesz, csak egy kicsit újabb.
- F?tengely jeladó.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |