Autók » BMW » 5 (1995-2003)

5 525d

A BMW, az autót csinál, nincs mese

Mindenképpen német felső középkategóriás kocsit akartam. A6-osban gondolkodtam de mikor egy ismerősöm által kipróbáltunk egy 530 d-t azóta más autóra rá se néztem..Ami legjobban megfogott benne az a menetteljesítmény,kényelem,és a belső dizájn.(nem mintha a külső nem tetszene).Rengeteg keresgetés,kudarc után sikerült egy szép példányt kifogni igaz 2,5-est de utólag nem bántam meg.Ilyen kategóriában,használtautóban nem nagyon lehet válogatni ha az ember igazán jót szeretne.Egyet tudok mondani az autókereskedéseket el kell felejteni,olyan szinten hülyének nézik az embert,hogy nagyon nem is beszélve a törésektől kezdve a röhejes százjópárezres kilóméter tili-toli miatt.Látni kell,h kitől veszed a kocsit,még ugy is érhet meglepetés.176500 km-el vettem a kocsit ez volt a legnagyobb eddigi km állás amiket nézegettem de ez a kocsi volt a legjobb.Német kocsi,saját célra lett vásárolva de nem használták igy egy-két ezer Mo.-i km futással sikerült megvásorlni a manuális,acélkék színű!(ritkaság),fehér indexes,abszolut törésmentes sedan 525d-t.Egyedül ennél a kocsinál volt a km állás-állapot reális egyensúlyban.6 hónapja van meg a kocsi eddig semmi probléma nem volt vele,így rosszat mondani nem tudok és nem is akarok soha.Erős(főleg man.váltóval ki lehet használni a 164 le-t),kényelmes,sportos,időtálló formavilág egy szóval nekem a tökéletes autó!Nem A6-os erre is rájöttem:))
Mercit meg vegyenek a 60 éves nyugdíjasok akik azzal toldják meg a már gyengén merevedő hímtagukat.

- jobb oldali xenon izzó(tompított),első fékbetétek egyuttal a kopásjelző is,egy hete volt szervizen(olaj,szűrök)ENNYI!

Egy volt BMW szalonban dolgozó srác,kisujjában van az egész autó,korrekt,megbizható és röhejesen olcsó!

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző autója? nem volt Következő autója? biztos hogy BMW