525ilona
az autot 10 eves koraban 107ezer merfolddel, karcmentesen vettem.
Gyari allapot, semmi gagyi tuning, osszes szamla, full vezetett szervizkonyv, kivul-belul kivalo allapot.
egybol csere: olaj-levego-pollenszuro, gyertya, homero, kutyacsont, szelepfedel tomites, gumik
240el kisujjal fogva bevettem a kanyart, a kutyacsont pedig logott a kocsi alatt, ezt mar otthon vettuk eszre az emelon, szal futomu az van alatta rendesen.
10ezer merfold utan elrepedt a kiegyenlitom, ami forum szerint tipushiba a nagynyomasu rendszer miatt, kicsereltettem a hutofolyadekkal egyetemben, kezifek allitas, aztan tobbet nem kellett szervizbe vinnem, mert eltortek a hutoventi takaro palastot, jo jatek volt lecserelni.
kovetkezo megelozo javitas az ekszijak valamint a gorgok csereje, egybekotottuk egy olajszivargas vizsgalattal, a fotengely szimeringje eresztett, ekszijtarcsa leszed, csere, olajszurohaz tomitese is eresztett, igaz olyan volt mint a ropi, azt erdemes cserelni szol nelkul, 1 oras melo. vizpumpa is eresztett, levegot kapott a rendszer, elrepedt az egyik vizcso, azt is csereltuk.
kovetkezo az automata valto olaja lesz, mert az mese hogy orokeletu, arra kell meg megbizhato embert keresnem.
osszessegeben elmondhato, hogy kituno az auto, jo vetel volt.
bmw bir mindent, megbizhato, igaz 11 litert eszik alsohangon, de valamint valamiert ... inkabb egy 10 eves luxusautot valasztottam, mint egy 5 eves fapadost, oriasi a kulombseg.
- kutyacsont - 9000/par - szelepfedel tomites - 9000 - kulso homero - 7500 - angeleyes izzo - 10500 - kiegyenlito tartaly - 15000 - ngk gyertya - 15000/6db - Pirelli P6000 - 40000/db - ekszij - 6000 - klima ekszij - 5000 - huto cso - 5000 - fotengely szimering - 3000 - olajdekni tomites - 6000 - olajszurohaz tomites - 2000 - hutoventi palast - 7000 - ekszijvezeto gorgo - 15000 - vizpumpa - 16000 - castor 5w30 olaj - 4000/liter - olajszuro - 3000 - legszuro - 3000 - aktivszenes pollenszuro - 1500/db - PDC szenzor - 12000/db - ablaktorolo lapat - 6000/par -
UK-ban elek, pelda, milyen arak vannak!!!fuggetlen BMW szerviz: 28ezer forintos oraber, nem sietnek, szereles kozben eltortek a hutoventi palastot, ramfogtak, hogy mar ilyen volt, tobbet nem mentem odakiegyenlito tartaly csere+hutoviz csere+kezifek alitas 3 oras melo, 72ezer hivatalos BMW dealer es markaszerviz:oradij 150+afa~180font = 70ezer forint, ertheto okokbol kihagytam oket az eletembol egyenlore
magyar srac karosszerias, garazs a varos szelen, olcson es jol dolgozik, megbizhato, szereles alatt ottvagyok es segitek amiben tudok (amiben hagy) 30font / ora = 11000ft
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |