Autók » BMW » 5 (1988-1997)

5 525 tds

Zöld bömbi 2

Nos a zöld bömbi ítéletem óta több mint fél év telt el, és még mindig semmi sem romlott el rajta kop kopp. Ennyit azokról akik a megbízhatatlanságáról regélnek, aki pedig 8-8,5 stbi fogyasztásokat ír az vagy autóversenyző, vagy 25kg-s a talpa, mert én még 7,5 fölé utánfutóval sem tudtam menni pedig úgy is előzgettem. Amúgy kb 120-130 körül járok bár a 160-180ba elég sokszor belecsúszok(padlónál pár másodperc) és mostanában 6,8 a fogyasztásom de ez még mindig nagyon jó. A fékek is már egy párszor megleptek kutyaszorítóban.Száraz úton is könnyen kattog az abs. Az enyémben két légzsák is van, masszív autó.

- Kipufogó rezgést kiegyenlítő dróthálón kívül csak olajcsere kellett kopp kopp

otthon

Fenntartási költség (7) Évjárat 1995
Előző autója? grd 205 Következő autója? bmw
Verdikt (7.9/10)

BMW 5 1988 (1992 - 1995)