Autók » BMW » 5 (1988-1997)

5 525i touring

Nem zöldséges kombi!

Hosszú keresgélés (kb 1 év) után sikerült megtalálnom ezt az autót. A BMW mánia a génjeimben van, s az E34 mindig is a kedvenceim közé tartozott. Az én autóm szinte fullos (b?r, cd, klíma, 4x el.ablak stb) a kényelemre így nincs panasz. Sok cucc fér bele, de az Omega B Caravanomba azért több fért. Az edig megtett 30 000 km alatt egyszer sem hagyott cserben, pedig két olajcsere között egyszer sem nyitottam még ki a géptet?t. Eddig kizárólag kopóalkatrészek szorultak cserére. A vegyes fogyasztása (lendületesen, de nem hajszolva) 10,5 l/ 100 km, de nekem eddig 11 l volt a csúcs amit meg tudtam vele itatni. Az M-Technic gyári sportfutóm?nek köszönhet?en szenzációs az útfekvése, Budapesten egy kicsit ráz (Demszky), de ezt meg lehet szokni. Nagyon kényelmes, megbízható autó, ami kell?en sportos is (0-100: 9 sec, Vmax: 230 km/h - saját mérés). A legfontosabb azonban a körültekint? választás, mivel a nepperek teletömték sz**ral az országot. Nem egy ismer?söm fordított hátat örökre a márkának egy ilyen romhalmaznak köszönhet? rossz tapasztalatok miatt.

- Els? futóm? (M-technic), nem volt olcsó, köszönet Demszky úrnak, kipuffogó (teljes rendszer + katalizátor) újonnan fél milla, osztrák bontóból 50 000 + útiköltség + szerelés. Ezen kívül 10000 km-enként olaj, sz?r?k, gyertya csere kb 30000 Ft

Érdi BMW szakért?, lelkiismeretes és nagyon vágja a témát, emellett nem 10 rugó a netto órabére (Wallis)

Fenntartási költség (7) Évjárat 1995
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 204000