Autók » BMW » 5 (1988-1997)

5 E34 524td

ne a csak a külsöre figyelj!!!

Ezt az autót nem rég vásároltam!!sokat olvastam róla itt is de a döntésbe az segitett hogy az egyik haverom nemrég vett egy ijet és nagyon megtetszett!!persze hozzá teszem hogy nem ez az első bömbim!!volt egy 735i-m!tehát az autórol:sokat néztem de az volt a tapasztalatom hogy sajnos sokszor a 300-600000ft-os autó között nem sok különbség van!!persze biztos van de amiket én láttam azokba nem volt!!tehát kb:2 hónapnyi intenzív keresés és a véletlen szerencse meg láttam az autót ami nekem való!!most kapaszkodjatok!!!:)180.000ft-ot kértek érte és látszott a képeken hogy nincs topp állapotban DE a motorba 100000km-van!!!!elég közelvolt hozzám elmentem megnéztem!!kivülröl kell rá 2 küszöb,2 sárvédő iv és egy komplett fényezés!!!most gondolhatjátok milyen madár vagyok!!de az autó ezeket a hibákat és a fent felsoroltakon kivül más gonja nincs!!ja és a tulaj elém tesz egy papirt hogy ebben a motorban azért van 100000km mert 2003-ban németországban a bmw-nél teljesen fel lett újitva!!ésa felszereltsége is nagyon jó!!bőr stb!!az autó azért van ennyire legatyásodva mert az utóbbi időbe csak az udvaron állt!!de gondoljatok csak bele!!megvettem 150.000-ért!!a fényezés nekem max 100000ft!a lakatos munka ingyen az vagyok csak az anyag!!+még pár apróság!!tehát úgy számolom hogy kb mindennel együtt max 300.000ft-ot rádobok!és akkor lessz nekem 450000!!-be!!de ezt tudni fogom hogy mien!!!és 1000szer különb lessz minta amiért 6-800000ft-ot kérnek!!!én azt mondom ojat keressetek aminek a motorja tényleh jó!!vigyázzatok mert nem mindig az a legjobb vétel ami annyira csillog villog!!mert lehet kivülröl toppon van de a motorja meg halott csak szépen néz ki!!ha jo motorral veszed akkor nem sok gondod lessz vele!!vezérműszijat érdemes vásárlásután lecserélni meg a víz pumpára ránézni hogy ha müanyag lapátos akkor érdemes lecserélni fém lapátosra!!én mindenkinek ajánlani tudom!!akik szidják azok valószinüleg szart vettek vagy széthajtották,nem tartották be a motor bemelegitésének szabáját!!!

- Első futómű komplett lengőkar készlet csere ár:45000ft,önindító bendix új kb:8-12000ft!!én bontottan vettem egy komplett öninditót 5000ft!!

Saját magam!!+egy baráthoz!

Fenntartási költség (7) Évjárat 1989
Megbízhatóság (8) Vezetett km 2000
Előző autója? E300 Következő autója? marad ez:)
Verdikt (6.9/10)

BMW 5 1988 (1992 - 1995)