Jóhangú bömös
Jók: Szép a hangja, jól húz, csendes, kényelmes,
a teljesítményéhez képest nem eszik sokat, élmény vezetni,a formája még manapság is sokaknak bejön,nekem is.
Rossz: Kicsit ráz, hátra 180 cm-nél magasabbak nehézkesen férnek be,sokat kell játszani a keszty?tartó ajtajával,hogy jól visszazárjuk.
A fogyasztása egyáltalán nem horror,néhány trükkel egészen normális szinten tartható.PL.:az üzemanyaghoz prolongot használok,lassításkor visszakapcsolgatok,néha egészen kettesig,mert ilyenkor 0 a fogyasztás.Nyáron,klímával,autópályán 140-150 körül hajtva 8,5-öket mértem,160 körül is még csak 9 körül marad,és ebbe azért már néhány jóles? gyorsulgatás is belefér .Téli gumival ugyanez 10-11 körül jön ki.Amit nagyon nem szeret-de gondolom ezzel más autó is így van-,télen,rövid,6-8 km-es menetek,így már volt 12-13 is.De mindent összegezve ez 192 lóer?ért nem sok,és az az igazság,hogy ilyen motorral szerelt autókról eddig azt hallottam,hogy többet esznek.Amúgy nem véletlen,hogy a BMW-t a soros,hathengeres motorok tették híressé,nagyon tudják,mi a titka.Ennek az autónak lelke van!
- Kardánfelfüggeszt?-gumibak 15e;Hátsó fékbetét csere,jobb széls?
- gömbfej csere,bal leng?karok cseréje,m?szeres futóm? állítás:65e;klíma jav.(utántöltés)7e.
Korrekt Bt,Kbarcika
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1993 |