Herr Schwarz, az országút királya! :)
Az a helyzet, hogy a BMW egy életforma, aki vezetett több típust az tudja, aki nem, sürgösen próbálja ki! Nem bp-i utakra tervezték, a kátyuk a fő ellenségei... mint minden nagytestű autónak. A budapesti gödrök nem csak a BMW-k szilentjeit, gömbfejeit rongálják, hanem a többi verdáét is! Autópályán 97%ig verhetetlen :)) Tesztelésem során 240 Km/h-t sikerült elérnem vele. Egyszóval imádnivaló! Minden fiatalnak ajánlom, aki anyagilag megteheti...
Van egy tévhit, nem szervízigényes, csak annyira mint a többi autó!! A bajor mérnökök értik ám a dolgukat :))
Van egy aranyos szólás-mondás: "Mercedesben utazni, BMW-t vezetni jó!" :)))
A fogyasztásról még annyit, hogy 9-11 liter nem sok egy 2,5 literes 200 LE motor esetén, mivel elektronikus a gázpedál, piszokérzékeny, meg kell tanulni vezetni!
Ha indokolatlanul taposod, 14 litert is behörpint a 6 henger, de tudsz vele 90 Km/h-val ötödik sebességben 8 literrel is gurulni :))) Akinek ez sok, vásároljon dieselt, de a benzines, 6 hengeres motor muzsikája pótolhatatlan!!
- gömbfejek, szilentek, fűtőradiátor, kardánkereszt bordáspersely, balelsőajtó határolórugó, katalizátor, egy 15 éves autónál ennyi belefér :) Ja és a Lambda szonda cseréje után 1,2 literrel csökkent a fogyasztásom :)) (Az E34-esekben 2 vagy 3 komputer van! a 3. extra)
márkaszervízbe semmiképp, van pár nagytudású magánszerelő ismerősöm, bennük maximálisan megbízom :)
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1991 |
Előző autója? | Passat 1,6 | Következő autója? | BMW B10 ALPINA, de lehet hogy E34 |
Verdikt | (7.2/10) |