Autók » BMW » 5 (1988-1997)

5 525tds tuoring automata

GONDOLD MEG MIT IS AKARSZ ÉS TUDSZ!!!! 525tds tuoring

külföldön dolgozom már egy jó ideje.sok minden dolgom van amihez autot kellett vennem hogy legyen mivel haza költöznöm.gondoltam:legyen nagy,dizel és automata.750 ezerért megvettem.majd az első héten ráment 300ezer mert valami tudatlan barom nem tudta hogy ez nem trabant meg lada ezért mindent eltört elrontott.szó szerint nem tudok szinte olyan dolgot mondani amit nem kellett kicserélni vagy javitani.tehát egy hét és 300 ezer volt a kezdet ahhoz hogy elmerjek indulni vele.1200km  után hengerfejes lett Németországban.még megse érkeztem javitani mire tönkrement az automataváltó.szóval egy bontot váltó 120ezer,egy hengerfejezés gyári alkatrészekkel 200ezer. szóval a BMW-hez fel kell nőni.ez nem az álvagányoknak valo akik csak villogni akarnak mert erre igazán költni kell.De megéri, legyen az embernek elég pénze és főleg türelme.MUNKADIJAT NEM SZÁMOLTAM MERT MAGAMNAK JAVITOTTAM ÉS MÉG JAVITOM MIG BIROM.

- légzsák csúszógyűrű,elektromos ablakemelő gomb,cd-s autorádió,komplett futómű elöl hátul,hengerfej,automataváltó,és a motortérben minden létező patent-bilincs-tömités.

csak magamhoz.

Fenntartási költség (1) Évjárat 1995