Autók » BMW » 5 (1988-1997)

5 520i

Ékszer, igaz kicsit kopott már

Más nem is kellene, mint egy E34 újonnan, 2,5-ös common rail dízel motorral

Megjelenés:
A csajok egyszerűen imádták!
Amikor eladtam, többen megsiratták!
A sávváltás sosem volt gond, mindig beengedtek.
Ha én engedtem el valakit, nagyon hálálkodott.

Kényelem: elül ülni ultra kényelem.
hátul ülni ennek a sokszorosa!!!
Pakolni jól lehet, mert a csomagtartó hatalmas. Igaz a feleségem még azt is be tudta bizonyítani, hogy ez sem elég hely egy négy napos kiránduláshoz.

Biztonság:
A hátsó kerék hajtás olyan, mint a gördeszka. Jó buli, de nem biztonságos közlekedésre való.
A kaszni bivaly erős. Két totálkáros karambolom volt az előd E34-gyel. Mindkét alkalommal karcolás nélkül szálltunk ki. Mindkétszer megjegyezte a rendőr, örüljünk, hogy nem Suzukiban ültünk, mert abból úgy kellett volna kihúzni bennünket, és lehet, nem élnénk.

Az előttem belegyilkolt 350 ezer km nem múlt el nyomtalanul.
Ennek ellenére nagyon megbízható volt. Egyszer hagyott cserben, de akkor nagyon. Az üa szivattyú romlott el. A negyedik szerviz tudott hozzászagolni a problémához....

Rozsda csak a korábban karambol miatt cserélt és lakatolt elemeket kezdte ki ennyi idő után is, pedig garázst csak kívülről látott.

Motor:
4000 alatt nagyon lomha. Fölötte meg úgy visít, mint a disznó a böllér kését látva. Van aki élvez erre a hangra, nekem más aberrációm van. Igaz, akkor erő is van benne, 30 literes fogyiért cserébe.

Szerettem nagyon. Nagyon szerettem. Sosem akartam eladni...

De jött egy egyszeri és megismételhetetlen ajánlat egy TDCi Focusra. Kipróbáltam, és a csodás kacér ékszer öregecske lomha dívává vált, aki nagyon tudja az életet, de már öreg egy picit és rigolyás.

Amikor eladtam, még búcsú képeket csináltam róla, és megvártam, amig a sarkon befordul.
A szívemben integettem is neki.

- hengerfej javítás
- üa szvattyú
- első elektronyos ablak
- gömbfej

5-er Kft
jók, de a határidők elég nagyok

Szokolai Tibor, Felsőgöd
Határidő csúszások, de jókezű szerelő

Fenntartási költség (3) Évjárat 1994
Előző autója? 525 tds Következő autója? Ford Focus TDCi