Autók » BMW » 5 (1988-1997)

5 525tds Automata

Dögös cirkáló

Miután tavaly januárban eladtam a cápa 520i-met,amit imádtam,elhatároztam egy dizeles,automatás e34-et fogok venni.Találtam is 1 remek példányt,élelmedett kora ellenére nagyon egyben van,mikor először beleültem egyből elragadott luxusautós belsőtere...a motorja,és a váltója nagyon el van találva,ha akarod öregurasan cirkálsz vele,ha megunod az előtted szerencsétlenkedő ,részletre vásárolt Suzukisok,Astrások és sokan mások.....hadát,csak sport fokozatba kapcsolod a váltót és ámuló szemeik a te majd 20 éves géped lámpáit nézegethetik(210km/h a vége),télen a téli fokozatot használom a legmeredekebb dűlőn is felmentem vele hóban,szerintem csak jó minőségű gumi kérdése az egész.A fogyasztás nálam 11 fölé soha nem ment,az is autópályán 180-190nél,városban 9-10l,90 körül 8l-et fogyaszt,az alkatrészárak teljesen normálak,akár jó minőségű használt alkatrészeket is be lehet épiteni,szó sincs a minden ismerős által emlegetett "1 vagyonba fog kerülni a javíttatása" szlogeneknek,és a lényeg:))):a szép hölgyek ,az autó és vezetője iránti érdeklődése minden kétséget eloszlat..

- 2 izzitógyertya,azonkívül semmi

Soós Zoltán Pécs