Autók » BMW » 5 (1988-1997)

5 524td

524td nyugalom ne rohanjunk

A kocsit tavaly nyáron vettem szóval nem rég nyüvöm még.
Kényelmes nagy autó ha kipasztázom kivixolom még mindig megnézik az utcán. 17-es m5 ös felni van rajta ami persze nagyon jól néz ki de kényelmetlen mert uthibákon ráz a kocsi vele (na nem nagyon azért) na meg persze menettulajdonságból is levesz .
Összeségében jó kocsi, uton még nem hagyott cserben , biztonságban elindulhatok hosszú utra is vele mert ha egyszer beindul akkor semmi nem állítja meg.
A moci karcsú a kasznihoz kissé bár ha pörgetem 2500-tól már jönnek a lovak na nem sok mindössze 115 (volt újjonnan) de ha az olcsó gázolajárakat nézzük és hogy csak 7liter kell bell?lle hm.... hát nem bánom hogy nem egy m5.
Dieselnél egyébként is a nyomaték a lényeges az meg elég, bár el?zésnél néha el-el mottyan a hiszek egyet.
Olajat alig eszi fél litert ha utánna kell öntenem sokat mondok (két olajcsere közt) abból is 1 liter szerintem a szivárgó tömitéseknél megy ki a motornál.
Ajánlom minden szép kocsit alacsony fenntartással kedvel?nek.

- -szilent
- -adagoló