Táltos Bömös
Az autót szervizelni vittem le és minden a legnagyobb rendbe zajlott.Ajánlom mindenkinek nem csak BÖMÖST szerel minden ami 100 LE fölött van.Az autó jelen pillanatban eladó mert nagyobbat szeretnénk venni lehetőleg Chrysler-t.Komárom megyében lakom 20/4240521
- Megvétel után bár motor generálozott volt,de rosszul össze rakás végett ki kellett dobni belőle.Szorult a dugattyú az adagolot javították de azt is rosszul (Györ-kismegyer) a turbó közben meg adta magát
Rosszat tudnék sorolni mert az embert mindig folyamatosan lehúzák.
Győrbe hordtam szerelőhöz.
Interneten és újsághirdetésen keresztül találtam rá egy nagyon korrekt BMW specialistára aki alkatrészekkel és szereléssel is egyaránt foglalkozik.Az autóért jött el szállította és megbeszélt időre és megbeszélt áron csinálta meg.Nagyon korrekt volt mert sok olyan dolgot kicserélt amit nem beszéltünk meg de a szerelés folytán hibásodott meg.Nem volt olyan mint más szerelőknél,(még ezt cseréltem még ezt...)és plusz ennyi lóvét kérek hát ez nagyon ritka .Azóta az autóm tökéletesen működik.HÍVD nyugodtan ha gond van biztos segít Kraller Lajos Körmend Béke u.9 06/309278902
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1988 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 20000 |