Autók » BMW » 5 (1980-1990)

5 520i

Bömbölő, de tényleg;)

Az autót 3 hete vásároltam, tehát elég friss az élmény.Hónapok óta kerestem már cápát, hármast vagy ötöst.Véletlenül bukkantam a hírdetésére és beleszerettem.Gyémántfekete metál, shadow line.Lenyűgöző autó még a rozsdásodó hátsó ívekkel is.Az L-Jet-es injektor egy fura szerzet.A sok vákumcső miatt ennyi idősen már valószinű falsot szív, így az alapjárt magas....és a fogyasztás sem túl baráti városban.DE!!!!nem használati tárgyat akartam venni, arra tökéletes egy új suzuki.Én autózni akartam, élvezni a vezetést az autót érezni és élvezni.Ebben partner a gyári sportfutómű.A hat henger csodálatos hangját egy sport rendszer közvetíti.Ez a 20 éves autó egy tökéletes csajozós gép.Szinte hihetetlen, hogy vonzza a tekinteteket, mivel elég ritka színben pompázik.
Csak 129 lóerő, egy közel 1300 kg-os karosszériához.Nem sok, nem is gyorsul úgy mint egy új 1,3-as magyar-japán vas.Az első kanyarban mutatkozik meg az erőfölény és a hátsókerékhajtás, alacsony súlypont.Tényleg kétszer olyan gyorsan lehet kanyarodni vele, mint egy elsőkerék hajtásúval.Tökéletesen érezhető hol a csúszáshatár, nagyszerűen kontrolálható.
Nagyon szeretem, bár még csak most kezdtük közös életünket, de a családomat is hamar megfertőzte.
És egy kicsit objektíven:az összes üveg eredeti, törve nem volt, mégis itt-ott kezd rozsdásodni.Az utastér mintha új lenne, leszámítva a puha műszerfal repedését nem túl feltünő helyen.Nagyszerű a hangszigetelés, a váltó lötyög is kopott is, de még mindig teszi dolgát.A csomagtartó óriási.Az utastér 4 felnőttnek nagyon kényelmes, de ez az autó akkoris a vezetőről szól.
A tetőablak nagyon hangulatos csillagos estéken....

Úgy gondolom jó vásár lehet egy olyan embernek aki autómániás, nem az A-ból B-be jutás a célja, hanem az hogy ezt élvezetesen tegye.Hamar tapasztalni fogja, hogy a nap végén a hosszabb és kanyargósabb úton megy haza:-D Számítani kell sok kiadásra, de ha egyszer rendben van......

- Nos, igazán eddig semmi sem halt meg benne, de rakoncátlankodik az injektor(L-Jetronic, túl sok vákumcső), viszkó->direktre kötött hűtőventillátor

Fenntartási költség (2) Évjárat 1986
Előző autója? Következő autója? BMW M535i vagy M5