Varacskos Disznó
Megpróbállok olyan objektiv dolgokat irni ami segithet annak aki autót szeretne venni,és ilyet!
Azzal kezdeném nem vagyok kezdő az autók terén és a végzetségem is ide köt.
Volt már nagyon sok presztiz autóm,amikról itt irtam már véleményt(Audi A4-S line 2.0pdtdi 2004-ös évjárat,Passa Higline 2.0pdtdi 4-motion 2005-ös,Merci 220cdi Avantgarde 2006-os évjárat)igy van összehasonlitásom.
Ezeket mind kinn vettem N.országban 10ezer km alatti futásteljesitménnyel.
Azzal kezdem,sohasem akartam Bmw-t!!!
Mindig volt egy tartozkodásom ezzel a kasztal szemben.
Azután a merci után,a kinti fönököm megpróbált rábeszélni egy Bmw-ra(a felesége kinti márkakereskedés vezetője)
Beültetett egy bemutató 320d-be és mentünk egy kört!
Az arcomon kiülhetett a döbbenet,mert csak vigyorgott!Iszonyú jól ment,úgy tapadt az utra,hogy azt gondoltam!na ezt felsem lehet boritani.
Ez kell nekem!!!!
Igaz vártam rá 3honapot,akkor lett eladó,de megérte!!25000euró volt a vételár,a km mutató 4500km állt,de tele volt minden földi jóval!(bixenon, navi,ülésfütés,tempomat,fénycsomag,esö és fényérzékelö,távolsági asszistens,professionális zene,állófütés stb...
Egy dolog ami nagyon jó lett volna,egysportülés,de sajna csak a gyári fapados volt benn!
Hát ugyi semmi sem tökéletes(az anyosom sem):):,sőt még én sem!!!
Most tavasszal adtam el,mert most volt kint olyan ami felszereltségbe megfelet a vágyaimnak!!Sportülés,(végre)a többi ua mint az elözőbe,igaz ez 17-es könnyűfém kerekeken volt gyárilag,a másik 16-oson,de csak annyi a különbség,ehhez 16-os kellett venni télikerékhez,ahhoz 17-est nyárikerékhez):)És még egy,ez alatt "M"-es futómű van.Ez mig hoztam haza,olyan volt mintha sinen járnék,de azért az itthoni utakat már nem szereti annyira.
Majnem 90000km volt az elözöbe mikor eladtam,de a kötelezö olajcserén kivül,(persze a szürők is ide tartoznak)semmit de semmit nem kelett rajt cserélni!!Még egy árva fékbetétet sem,és sem a tárcsa sem a betét nem is közelitett a cseréhez.
Ezért nem értem az itteni hirdetéseket,ahol ilyen km futással,már ilyeneket irogatnak.
Aki Bmw selection modelt akar venni,az független attol hol veszi,mindenképp kérjen rétegvastagság mérést.
A fogyasztása is 5,5-6,0l körül mozgott,normál használat mellett,persze lehet vele állatkodni,és akkor 8-9l is megeszik.
Ja és még valami!!!Hiába a 30ezer km -es szervizintervallum(marketing fogásnak kitünő),én 15-ezrenként mindig lecseréltem az olajat.Nem hiszem hogy egy nem márkaszervizbe történő olajcsere bárkit is földhöz vág!A netröl rendelt gyári olajjal,és szürövel munkadijjal 30ezer pénzből megvan,és higgyék el meghálálja.
Negativum???mert hát azért van!!A ablakemelő borzalmas helyen van,a hátulja még most sem az igazi,a lehajtható ülések felárasak,és ezek a defektürő gumik,föleg ezzel az "M"-es futómüvel!!borzalmas!!pedig ritkán járok Pesten vele.
Ahol viszont jó az ut(tudom,szép hazánkba ez ritka)ott egy orgazmussal ér fel a kanyarbevétel!!
Hát ennyi dióhéjba!
Tudom azt is,az extrák méregdrágák hozzá,de van olyan amit muszáj megvenni bele.
Azt is tudom,és ezt gondolja át mindenki!!!Az itthoni selection autók,leinformálhatóak,de fapadosak,a kintiek extrásak,de......
Mielött kintröl behozott autót akar valaki venni,menjen fel a mobile.de-re és vesse össze azokkal az árakkal,és számoljon!!!!!!!
Ennyi,a mostaniról(végülis ua mint a másik volt,kivéve ez már a 177le,mig a "régi"163le)amibe 5500km volt vásárláskor,még csak 3honapja van meg és 5000km hajtottam bele.
- ?????????Csúnya lenne:)
BMW Haus Rosenheim! Most mit irjak??Jók,de a számla is az!!!
Rack Autó Szfehérvár Kedvesek,udvariasak,de a tudás sajna hiányzik sok esetben!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Szerviztapasztalat | (3) | Átlagfogyasztás | l |