Tüzes kis olajos
A fenntartási költségekr?l még semmit nem tudok , kivéve a fogyasztást. Vidéken használt autó a feleségemnél 6 L nálam 7 L es fogyasztást produkált. A 20000 km-es autóban a számítógép még 17000 km ír ki hátralév? a szervízig. Ha egy szervíz költsége 150000 Ft alatt marad akkor szerintem nem vészes. (Mitubishi L200 autóm 7500 km-enként kell szervízelni 30000-60000 Ft közötti összegér) A menetteljesítmények jók utazási komfort kiváló a motor 3000 fordulatánál az autó 175 km/h sebességgel megy alacsony zaj mellett. A diesel ellenes autósokat BMW diesel motorral jobb belátásra lehetne bírni és akkor még a 30d és 35d -r?l még nem is beszéltem. A 18" -os kerék és sport futom? nem magyarországra való. Én is azt szerettem volna de a kipróbálás után visszatértem a normál beállításhoz és kisebb kerékhez és ezzel vettem meg. Ezt sem bántam meg , mindenkinek csak ajánlani tudom. A belseje szerintem fiatalosan BMW-s a min?sége jó. Nálam semmi nem zörög minden rendben m?ködik.
- Semmi, visszahívás valami vezeték miatt
Formont Autóház. Kecskemét.
Nagyon jófej banda az autót is itt vettem. Meglátszik a különbség a f?város és vidék között az utóbbi el?nyére. Pesthez lakom közel de megfogattam autót venni és szervizelni csak vidékre megyek.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |